• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN: Bikovi su nezaustavljivi, Škorpije će se emotivno pokrenuti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak,astrologija, cveće, devojka, nasmejana devojka Foto: Shutterstock/Maria Markevich

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Zadali ste sebi more obaveza i zaista je pitanje kako ćete iz svega ovoga uspeti da isplivate. Koncentracijaje dobra u prvom delu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Izlazak na kafu posle posla sa kolegom/koleginicom može postati prijatno iskustvo.

BIK

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni talas, jer će vam kasnije natrčati obaveze ili papirologija koju ste smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostatak komunikacije sa partnerom.

BLIZANCI

Nesigurni ste i razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće sa vama osoba koja za vas ima ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Ova osoba vam jako prija.

Poziranje Foto: Shutterstock

RAK

Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj meri ste zadovoljni rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći deo svog dana. Malo ste prezahtevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

LAV

Danas ćete osetiti veliki priliv pozitivne energije, koju odmah možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. I sreća je danas na vašoj strani, pa će vam se lakše otvoriti neke poslovne šanse. Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti.

DEVICA

Uz malo truda, moguće je rešiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci i potezi nekog ko vam se dopada.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop