• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Od danas ova 3 znaka zodijaka više neće biti usamljena: Samoća za njih odlazi u prošlost

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zbogom usamljenost, odigrala si svoju ulogu i sada je vreme da ideš

  • 0
usamljenost, usamljena žena Foto pixabay

Tri horoskopska znaka mogu ponovo da očekuju ljubav u svom životu, počevši od danas. Tranzit Venera u kvadratu Neptuna u osnovi ima jednu svrhu - da okonča usamljenost.

Osećaj usamljenosti će sigurno prestati za tri horoskopska znaka počevši od 16. juna 2024, prema pisanju "Your Tango".

1. Blizanci

Blizanci, horoskop, zodijak, astrologija, devojke, žene Foto:Pixabay

Došli ste do tačke u životu gde ste spremni da preuzmete odgovornost za sve što vas koči. Budući da ste proveli apsurdno mnogo vremena osećajući se kako nužno niste morali, uvidećete i da tokom tranzita Venere u kvadratu Neptuna, konačno možete da se pozdravitei  sa osećanjem usamljenosti.

Preuzeli ste previše toga na sebe, a svet je pun potencijala. Ljudi vas vole i vi definitivno niste sami. Zato dozvolite da budete voljeni. Otvorite se milostivoj moći univerzuma i dopustite toj ljubavi da vas preplavi.

Zaslužujete da se dobro ophodite prema sebi, zaslužuješ zdrav duh u zdravom telu, i da budete sami sebi najbolji prijatelj. Na ovaj način nikada niste sami, a ako to doživite kao pozitivan faktor u svom životu, vaša usamljenost će nestati. Verujte univerzumu i pustite ljubav u svoj život. Sve je tu za vas.

2. Vaga

Horoskop, Vaga Foto: Shutterstock

Venera u kvadratu sa Neptunom je tranzit koji vam pomaže da izađete iz vaših tajnih skrovišta gde se osećate usamljeno ili se borite sa nečim sasvim sami. Neptunski aspekt ovog tranzita je ono što vas tera da previše razmišljate, ali je takođe i sama moć koja stoji iza otkrivenja. Možda mislite da ste se "zaglavili", ali upravo ste na putu da napravite iskorak, a taj napredak dolazi danas, (nedelja, 16. jun 2024).

Da, osećali ste duboku usamljenost, ali ste takođe istrajali na putu dobrote i ljubavi koja je očigledno svuda oko vas. Ponekad je potrebno vreme da čovek dođe do onoga štoi je najbolje za njega i da prođe kroz mračne lekcije iz kojih jedino može da nauči. A vi ste učenik i brzo učite, zbog čega sada možete da se oslobodite tog osećaja usamljenosti.

Možda ste se uplašili da pustite ljubav u život i navikli ste se da budete sami, ali sada poslušajte svoje srce - želja da se oslobodite usamljenosti je jedina za kojom treba da idete. Pustite ljubav u svoj životi i oslobodite se samože jer za njom više nema potrebe. Naučili ste sve potrebne lekcije.

3. Škorpija

Horoskop, škorpija Foto: Shutterstock

Svi prolazimo kroz perioda kada je potrebno da se emocionalno zaštitimo. I vi ste zauzeli ovaj odbrambeni stav u svom žviotu, ali u sada ćete otkriti da je prošlo dovoljno vremena u svetu samozaštite i da je došlo vreme da se još jednom pustite u promet.

Ljubav je rizična stvar, ali šta vredi život bez iskustva? Sa ovakvim razmišljanjem i uz pomoć Venere u kvadratu Neptuna, napravićete taj iskorak i okončati svoju samoću i usamljenost. Ljubav je vredna toga. Život je vredan toga. Samo se potrudite, odbacite usamljenost i ona će nestati.

Shvatićete da još imate ono što je potrebno i da ništa nije izgubljeno. Trebala vam je ova usamljena faza, ali nikad nije ni trebala da potraje. Saznanje da sada možete da idete dalje donosi novu energiju u vaš život, a sa njom stiže i osećaj radosti, blaženstva i nade. Slobodni ste da se ponovo nadate i sanjate, a sve je to zato što ste verovali u svoj osećaj. Bravo za vas.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop