• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 24. do 30. juna: Ponedeljak donosi lepu energiju i inspiraciju, čuvajmo je za sredu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Leto, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pexels

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Jarca koji će rano ujutro napraviti lep aspekt sa Neptunom, pa se možete probuditi pod utiskom intenzivnih snova i pod naletom inspiracije. Možete ujutro osećati pad energije, volje, nedostatak fokusa, ali i promene koje se dešavaju nezavisno da li ih inicirate vi ili vam dolaze kao okolnosti spolja.

Kako će i Mesec tako da i promeniti znak, iz Jarca ući u znak Vodolije, tako je osećaj u vama veoma čudan i može vam stvarati nemir. Potreba za promenama i prekretnicama je veoma izražena. Emotivnost je veoma naglašena pa su izazovi u odnosima mogući zbog preteranih reakcija. Intenzivnije osećate sve emocije, pa samim tim i impulsivnije reagujete. Posebno su mogući konflikti unutar doma i porodice.

U utorak se nastavlja veoma slična energija kao i prvog dana sedmice, s tim što su konflikti izraženiji, pa ako ste uspeli da se suzdržite tokom ponedeljka, ovog dana vam to neće poći za rukom. Mesec gradi kvadrat prema Marsu preko fiksnih znakova, što donosi jednu veoma tvrdoglavu energiju.

Ukoliko ne budete fleksibilni i čvrsto se držite svojih stavova i navika, izuzetno vam teško mogu pasti dešavanja oko vas i u vama. Možete osećati unutrašnji konflikt i nemir, ali i potrebu da izađete iz zone komfora. Ovog dana je izražena potreba za druženjem i slobodom. Splet neočekivanih situacija je izvestan, pa je najbolje ukoliko možete sami da promenite dinamiku i ritam dana. Idealno je da od potencijalnog neprijateljskog odnosa napraviti sporazum i pronađete kompromis, što je ujedno i najteže.

devojka, kišobran, astrologija, zodijak, leto Foto: Pexels/Ferdinand Studio

Od srede Mesec ulazi u znak Ribe, što će doneti pospanost, konfuziju, plačljivost i povećanu senzitivnost. Imaćete utisak da osećate sve emocije i energiju ljudi oko vas, kao i da ih upijate kao sunđer. Ovog dana je najbolje oslanjati se na čula i intuiciju. Vaše srce i telo nepogrešivo znaju šta vam prija a šta ne. Osećate sklad uma i srca i oni vas sada zajedno vode u istom smeru.

Ne dozvolite samo da ulazite u identitet žrtve i bespomoćnosti. Idealno je za kreativnost i velike vizije i snove. Lepa dešavanja i sve ono o čemu ste maštali može se dogoditi ovog dana. Pokušajte da ne kritikujete ovog dana i da održavate svoje obaveze sa što manje priče i pametovanja. Ovog dana imamo povoljan aspekt između Merkura i Saturna, pa su izvesni razgovori, donošenje odluka ili potpisivanje ugovora. Sledite svoj osećaj.

Tokom četvrtka je gotovo identična energija kao i prethodnog dana. Nedostajaće vam koncentracije i discipline, može vam se više spavati i odmarati, pa se pobrinite da priuštite sebi dovoljno sna i odmora. Možete imati potrebu da se povučete u svoj svet. Ovog dana uključite unutrašnju mudrost i viziju. Emotivni odnosi se aktiviraju ovog dana i možete osetiti pomak u izvesnom ljubavnom odnosu.

Dobro je i aktivirati neke svoje planove koji su povezani sa investicijama, porodicom ili privatnim poslom. Sudbinska dešavanja su moguća ovog dana pa pratite znakove pored puta. Nema slučajnih susreta, poruka, poziva i razgovora.

Petak bi bilo idealno rezervisati za uživanje i inspiraciju. Međutim, izvesna su dešavanja koja će uticati na vas, a nad kojima vi nemate kontrolu. Prepodnevne časove iskoristite za inspiraciju i kreativnost, dosta opuštanja i odmora. Možete nekoga inspirisati svojim delima ili samim postojanjem, bez mnogo priče.

Promene koje se dešavaju dolaze iz kolektiva, povezanosti sa drugim ljudima i umrežavanjem. Kako Mesec pređe u znak Ovna, postajete agresivniji i borbeniji u svojim željama i aktivnostima. Bilo bi dobro da budete fizički aktivni i da ispucajte višak energije kroz vežbe. Neke okolnosti vam nameću drugačiji smer i izbor ali oni su najbolji za vas. U večernjim časovima osećate unutrašnji nemir posebno u okviru doma i sa najbliskijim okruženjem. Konflikt nastaje između onoga što vi lično želite i onoga što želi vaša porodica.

Leto, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pexels

U subotu se dešava jedan od najlepših aspekata između Venere i Marsa, što pogoduje uspostavljanju stabilnosti unutar jednog važnog emotivnog odnosa. Takođe je povoljan za početak romantične veze i zaljubljivanje. Ipak, da to sve neće ići lagano govore drugi aspekti koji se paralelno dešavaju.

Saturn ovog dana kreće retrogradno što će posebno uticati na osobe koje su znak ili podznak Jarac ili Vodolija. To donosi sukob između starog i novog. Biće potrebno prilagođavanje i da se zatvore jedna vrata da bi se otvorile potpuno nove mogućnosti. Može se pojaviti osećaj straha i kočnice da se bezrezervno uskoči u nove avanture i projekte. Promene su izvesne ali se treba pristupiti sa velikom nežnošću i stvaranjem bliskosti unutar odnosa.

Nedelju završavamo lepim aspektom između Merkura i Urana, što može doneti neočekivane vesti, informacija, iznenadne susrete i okolnosti u kojima treba instant da reagujete. Promene planova su moguće. Veoma je izvesno da prvobitne situacije i informacije koje dolaze do vas budu neprijatne i izazovne ali da se preokrenu da rade u vašu korist.

Mesec popodne ulazi u znak Bika i postajete pasivniji i tvrdoglaviji a još manje spremni za preokrete i promene. Upravo će se to dešavati i tražiti od vas da se prilagodite ili napravite potpuno zaokret u nekoj situaciji. Zajednička imovina, vezanost za neke navike i odnose, i finansije biće teme oko kojih će se vrteti vaša pažnja.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop