• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za ova tri horoskopska znaka izobilje počinje 25. juna: Da li ste među njima?

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakav pozitivni životni preokret

  • 0
Glad European woman wears spectacles, clenches fists in excitement, wears round spectacles and casual sweater, exclaims with happiness, has dark hair and pleasant appearance, models over white wall

Dvostruki udar pozitivne energije stiže nam 25. juna 2024. godine, a to je zato što imamo Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Uranom. Ono što to u astrološkim terminima znači jesu sreća i sposobnost da se stvori više toga po svojoj volji.

Vodolija u kvadratu sa Uranom upućuje poziv svima, ali za ova tri horoskopska znaka izobilje je zapisano. Utorak 24. donosi početke finansijske dobiti i optimističan pogled u budućnost.

1. Ovan

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Dobrodošli u sezonu izobilja, ako je neko spreman za to, to ste vi, Ovnovi. Naporno ste radili da stignete ovde i svi vaši snovi su toliko fino podešeni da se osećate kao da ste više nego spremni da sve ostvarite.

Tokom ovog tranzita Uran/Vodolija, spremni ste da primite darove za koje znate da su vam suđeni. Dani čežnje i oskudice se bliže kraju. Proživeli ste teška vremena.

Od utorka, 25. juna, krećete u novi pobednički niz. Ovo nije samo sezona izobilja, to je i sezona samopouzdanja i ljubavi.

2. Strelac

Strelac, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Uskoro ćete ući u sezonu izobilja i ljubavi jer ste otvoreni za sile prirode i naučili ste da ako se borite sa njima umesto da se borite protiv njih, obično ćete na kraju imati koristi - čak i ako te prednosti dolaze sa snažnim poukama.

Uvek ste otvoreni za učenje i ovog puta, 25. juna, možete da vidite kako strpljenje vodi do profita. Ulazite u potpuno novi stil života zasnovan na samoljublju i samopoštovanju.

Izobilje koje privlačite na svim poljima proizilazi iz napora koje ste uložili da učinite svoj život boljim.

3. Vodolija

Vodolija, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Ako će neko pozitivno reagovati na svu ovu energiju Urana/Vodolije, to ste vi, Vodolija.

U vašem svetu je definitivno sve u redu, jer osećate da je ovo stanje u izobilju vaše pravo po rođenju.

Vi ste osoba od zahvalnosti, što pomaže da se pojača veliki dar primanja. Ono što počinje kao znak da vam stvari idu dobro, postepeno napreduje u ono što biste mogli shvatiti kao potpunu promenu u načinu na koji živite. Budućnost ne samo da izgleda svetla za vas, Vodolijo, ona izgleda neverovatno i privlačno, prenosi "Yourtango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop