• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Venera je ušla u znak Raka: Blizanci nalaze stabilnog partnera, Strelca privlače misteriozne osobe

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Do kraja meseca dolazi do emotivnih promena

  • 0
Ljubavni par, ljubav, zajedničko putovanje, partner, brak, zajedničko putovanje, auto, zajednički auto Foto: Shutterstock

Planeta ljubavi, Venera, ušla je u znak Raka, horoskopski znak koji je povezan sa emocijama i brigom za druge. Tokom ovog tranzita, koji će trajati do kraja meseca, svi možemo postati osetljiviji u odnosima sa drugima, a mogu se dobiti različiti ishodi u zavisnosti od specifičnosti znaka Zodijaka.

Evo šta će ovaj tranzit značiti za vaš horoskopski znak.

Ovan

Pozitivno će uticati na porodični život, piše "Hindustan times". Može se dogoditi da oni koji još nisu upoznali porodicu sa partnerom, upravo sada to i urade. Oni parovi koji već žive zajedno, možda će preurediti životni prostor kako bi ugodnije provodili vreme sa porodicom. To bi moglo da znači kupovinu novog nameštaja.

Bik

Izražavaćete svoje emocije i rado deliti mišljenja sa drugima. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete pronaći interesantnu osobu u komšiluku, a oni koji već imaju partnera, ojačaće svoju vezu. Isto tako ćete pronaći i bolje šanse za novi posao koji će se ticati pisanja ili pričanja. Slede vam kratka putovanja ili lokalne aktivnosti.

Blizanci

Želja ovoh znaka Zodijaka jeste da pronađe partnera koji će razumeti njihovu potrebu za slobodom. Po svemu sudeći, naći ćete stabilnog partnera. Oni koji su zauzeti, posvetiće se pitanjima koja se odnose na zajedničku imovinu sa partnerom. Takođe, imaćete nove mogučnosti da zaradite novac, a kako se odnosite prema drugima, tako će i oni prema vama.

Rak

Bićete sigurniji u ljubavi, ako ste sami, družićete se sa drugim ljudima, a zbog vašeg šarma, ljudi će vam i prilaziti. Oni koji su u vezama, partner će im se posvetiti na uzbudljiv način i to će učiniti ceo odnos boljim i kvalitetnijim. Takođe, vaša harizma će vam pomoći na poslu tako što ćete impresionirati šefove. Probudite svoje samopouzdanje.

Lav

Ako ste slobodni, možda ćete biti skloni tajnim aferama, pa je zato vreme da razmislite šta želite u ljubavi. Zauzeti pripadnici ovog znaka Zodijaka će biti posvećeni jedno drugom i zajedno će provoditi vreme. Želećete intimne trenutke, a iskustva koja nosite iz prošlosti mogu da vam pomognu da dođete do novih prihoda. Naučićete da se povežete sa svojim unutrašnjim ja.

Devica

Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete partnera pronaći među grupom prijatelja. Ne bi bilo loše da idete u klubove ili da se aktivirate preko onlajn upoznavanja. Vrreme je da unapredite društveni život i da se više angažujete. To širenje poznanika vam može pomoći i da se finansijski razvijete, pa tako možete smisliti nove ideje kako da se upustite u finansijske poduhvate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop