• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 znaka Zodijaka kojima od 11. jula kreće da "zarasta slomljeno srce": Prevazilazite prošlost

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tri znaka počinju nov život

  • 0
plaza rad laptop Foto: ShutterstockSvitlana Sokolova

Sutrašnji dan - 11. jul 2024. je datum kada će slomljena srca određenih horoskopskih znakova početi da zarastaju. Ovo se najviše odnosi na tri horoskopska znaka, jer naš dnevni horoskop sugeriše da ćemo uz prisustvo meseca u Vagi, koji se pojavljuje dok je Venera u Lavu, uskoro oterati sve što nas pritiska.

Znamo da će u četvrtak nešto u nama biti "čistije"; tad dolazi do čistog zamaha meseca u Vagi, a energiju dobijamo od Venere u Lavu. Vidite kako sve funkcioniše zajedno? Prisustvo Venere nam daje do znanja da je vreme da "pustimo". Za vreme meseca u Vagi još uvek možemo da volimo, ali više ne možemo previše da naglašavamo izgubljenu ljubav.

A ko je na putu "izlečenja"?

1. Blizanci 

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Imate bol u srcu koja vam zaista ne koristi, još uvek ste vezani za nju kao da je to sidro koje vas drži na dnu mora. Pokušali ste da nađete način da živite u tom ponoru, ali 11. jula postaćete „oslobođeni“.

Možda je to zato što ste došli do tačke kada svoju bol možete sagledati iz daljine, a Venera u Lavu je tu da vam pomogne da se oslobodite bola. Ono što se dešava ovog četvrtka, 11. jula, jeste da sigurno znate da je vaše srce slobodno i da niste ovde da živite ovako, okovani, kao što ste bili.

Venera u Lavu pokazuje vam da sve ima svoj kraj. 

2. Devica

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Shvatićete da, od četvrtka 11. jula 2024. godine, ne želite da provedete ni minut svog dragocenog vremena na zemlji razmišljajući o tome šta vam je prošlost dala i kako se niste dobro nosili sa njom.

U redu, shvatili ste poentu, i sada, zbog isceljujuće energije Venere u Lavu, možete da odgurnete prošlost u stranu da biste mogli da restartujete svoj život. To nije moglo da se desi ranije, tako da krivljenje sebe nije plodonosno.

Dajte sebi šansu. Prevazilaženje prošlosti je uvek bila „stvar“ koju ste morali da uradite da biste imali pravi, zdrav život, a sada ne samo da to prepoznajete, već i delujete u skladu sa tim.

3. Ribe

Ribe, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Bol u srcu ste uvek držali za sebe. Osmehivali ste kada je potreba to nalagala i nosili se sa životom kako je zahtevao. Iako možda niste bili svesni ideje da ovu bol u srcu stavljate na pijedestal, sada znate da morate zatvoriti vrata sobe u kojoj se nalazi to postolje.

Vreme je da prevaziđete emotivne rane i nastavite sa svojim životom. Ono što vam olakšava ovo je to što se tokom Venere u Lavu sve to radi nasamo. Oporavićete se prirodno, prenosi "Yourtango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop