• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Astrološke prognoze za avgust: Strelčevima se pokreću emocije, Ovan je ponekad nervozan, lepa zbivanja za Ribe

E. O.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Ovog meseca nas čeka dosta lepih dešavanj, poput ulaska Venere u znak Device kao i retogradni Merkur

  • 0

Jedan dosta topao mesec nas čeka, dosta uzbuđenja i promena, ali i turbulente okolnosti za neke osobe. Ovde govorimo i o podznaku, najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Mars će dominirati u Blizancima, pa vas upozoravamo na saobraćaj. Ne žurite i ne pretičete, posebno neka budu na oprezu mlađi ljudi i motoristi.

Zdravstveno su moguće promene kod disajnih organa i pojačana nervoza. Moguće su i lakše povrede.

Venera 5. avgusta prelazi u znak Device. To je vreme da će mnogi shvatiti gde su, vreme da se stabilizuju emotivna stanja i da se donesu odluke šta želite i kako dalje.

Retrogradni Merkur je dominantan ceo avgust, ali sve zavisi kroz koju kuću vam prolazi. Budite obazrivi, ne mora on nužno biti loš. Biće lepših stvari. Ko ima retro Merkura u natalu, može da očekuje boljitak i realizaciju planova.

Mlad mesec u Lavu nas očekuje 4.avgusta, pa ko želi da bude roditelj ovo je jako dobar mesec. Pozabaviće se decom, biće kreativnosti, druženja i ljubavi. Astrološkinja preporučuje da pustite sve što ne valja .

OVAN

Na poslovnom segmentu možete očekivati promene, razmišljaćete o njima, ali nije pravo vreme za to. Ali ne brinite, ovo je jako je lep mesec na mnogim poljima za vas. Para i posla će biti, možete priuštiti odmor.

U ljubavi lepa dešavanja, ako se niste zaljubili, iskoristite ovaj period da se zaljubite. Svakodnevica će vam biti dobra, uživaćete sa voljenom osobom. Ako planirate potomstvo, idealan je mesec za to.

Kada je zdravlje u pitanju, dobro se osećate, na trenutke osećate pojačanu nervozu. Radite na sebi, regenerišite se, odmarajte i ne budite napeti. Vreme je da otpustite negativno i krenete napred.

BIK

U poslu su moguće promene. U prvih par dana avgusta ćete biti napetiji ali je u drugoj polovini moguć prosperitet i dobar glas. Bavite se oko problema u kući. Kada Venera pređe u Devicu, vraća vam se raspoloženje. Dobar period ali iznenadni troškovi.

Lepa dešavanja u ljubavi, opustite se nemojte se brinuti. Možda vam se neko dopada, neko možda čeka vaš poziv. Izađite jer možete ući u lepu emotivnu vezu. Bez većih promena kod zaljubljenih, planiratje odmor i uživajte.

Mogući problemi sa digestivnim traktom. Korigujte ishranu, odbacite ono što vam ne prija, biće kako treba.

BLIZANCI

Kada je reč o poslu, Mars jeste u vašoj prvoj kući i dominira. Puni ste energije i snage, biće promena. Nemojte preduzimati ništa, tu ste gde ste. Finansija će biti, pozitivni ste, lepo ćete razmišljati. Moguće manje nesuglasice sa kolegama.

U emotivnom segmentu vas čekaju lepa dešavanja. Uskoro će vas neko pozvati na kratki put. Biće emotivnih reči, izjava i poznanstva. Družite se i izlazite, iskoristite prvu polovinu avgusta.

Nema većih problema kada je zdravlje u pitanju. Moguća je pojava hroničnih tegoba ili pad energije na trenutke.

Leto Foto:Shutterstock

RAK

Biće para preko posla, bićete zadovoljni, mnogi će razmišljati o promenama. Prihvatite nove ideje i predloge samo ako ste ih odavno planirali. Benefita će biti.

Pozitivne misli i lepa druženja u ljubavi. Druga polovina meseca vam daje podršku. Venera je u Devici pa otputujte sa partnerom. Možete upoznati nekoga na izletu ili putu.

Može biti pojačana nervoza, oslobodite se svega što vas opterećuje koliko je to moguće.

LAV

Sunce je u vašem znaku, pa uživajte u poslu. Venera je još tu, dobro se osećate, lepa dešavanja. Druga polovina donosi dosta benefita i bolje finansije. Ako ste imali problema, oslobodićete se. Moguće vraćanje dugova.

Neko vam je pokrenuo emocije, treba da ste srećni. Družite se preko društvenih mreža ili ćete upoznati nekog preko prijatelja. Uživajte, ali ne bi bio dobar period za ulazak u vezi, razmislite šta želite.

Mogući prolazni problemi u kardiovaskularnom sistemu.

DEVICA

Biće posla i bićete zadovoljni. Budite oprezni, biće nesuglasica pa izbrojte do 10. Ako dođete do nesuglasica za saradnikom, umete brzo da reagujete na trenutke. Nije vreme za nove poslove.

Lepo ćete se osećati u ljubavi. Imate šarm i harizmu. U drugoj polovini imate podršku Venere, a akcenat je na podznaku. Uživajte, možete ući u vezu. Budite oprezni ako ste zauzeti.

Moguća pojačana nervoza. Više se krećite, priuštite kraći odmor.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop