• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni vole "grubo" u krevetu: 3 horoskopska znaka koja preferiraju intenzivan stil strasti

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Top 3 najvatrenija znaka

  • 0
"Niske strasti", Šeron Stoun Printskrin: YT/M7 Schäfer

Važno je napomenuti da se sklonosti u spavaćoj sobi, kao i iskustva uveliko razlikuju od osobe do osobe, a astrologiju ne treba posmatrati kao definitivan pokazatelj nečijeg seksualnog ponašanja ili snage. Međutim, veruje se da određeni horoskopski znaci poseduju kvalitete koji se često povezuju sa strastvenijim i intenzivnijim pristupom u spavaćoj sobi.

Ključno je pristupiti astrologiji otvorenog uma i ne praviti pretpostavke ili prosuđivanja isključivo na osnovu nečijeg horoskopskog znaka. Imajući to na umu, prenosimo tri znaka koji važe za "grublje" tipove u intimnom činu.

1. Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj vatrenoj i strastvenoj prirodi, što se može pretvoriti u asertivniji i intenzivniji pristup u spavaćoj sobi. Oni imaju tendenciju da budu avanturistički, spontani i ne plaše se da preuzmu odgovornost. Ovnovi su često veoma energični i uživaju u pomeranju granica, što ih čini potencijalno grubim u krevetu.

Škorpija

Škorpije su često povezane sa intenzivnom seksualnom energijom i dubokim osećajem strasti. Poznate su po svojoj želji da istraže dubine svoje seksualnosti i iskuse intenzivne veze. Škorpije mogu biti veoma avanturističke i mogu tražiti uzbudljive i intenzivne susrete, što dovodi do grubljeg stila u krevetu.

3. Lav

Pojedinci Lavovi su samopouzdani, dominantni i često uživaju u centru pažnje. U spavaćoj sobi, oni mogu pokazati više asertivnosti i zapovedništvo, što će nekima biti uzbudljivo i intenzivno. Lavovi imaju snažnu želju da udovolje i budu zadovoljni, a njihova strastvena priroda može doprineti grubljem i strasnijem iskustvu, prenosi "Astroltalk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop