• 0

Vreme čitanja: oko 7 min.

Astrološke prognoze za septembar: Jarčevi nikako da ne ulaze u veze, Bik može da se zaljubi "u prolazu"

Vreme čitanja: oko 7 min.

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta nas čeka u septembru

  • 0

Septembar nosi svoju posebnu energiju kada pričamo o astrološkim dešavanjima. Sunce je u znaku Device sve do 22. septembra, pa srećan vam rođendan!

Petog septembra imaćemo mlad mesec u znaku Lava, 18. pomračenje meseca u znaku Riba, molim vas da u tom periodu budete oprezni. Biće u kontatku i sa Neptunom i sa Saturnom, pa eto nama karmičkih priča. Ako osetite bilo kakvo otežanje po pitanju emocija, neraspoloženja, odbacite od sebe.

Mars je u znaku Raka, zdravstveno može doći do virusnih infekcija, alergija ili problema sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu. Merkur konačno kreće svojim pravim hodom, možete da se opustite i da radite na sebi i donosite prave odluke.

Venera je u svom sedištu, u znaku Vage, dosta povoljnosti na polju ljubavi i emocija, a i novca. Zadovoljstvo neće izostati.

OVAN

U poslovnom segmentu dosta dobrih stvari, dosta ćete raditi. Biće neki promena u poslu ili ćete čak prihvatiti dodatni posao. Imaćete benefita i uspeha, tako da bez briga, finansija će biti.

Lepa dešavanja za vas kada je reč o ljubavi. Sunce i Venera su u Vagi, a od 23. septembra donose vam prijatna iznenađenja. Moguć je zajednički život, brak ili neko poznanstvo. Lep mesec.

Na zdravstvenom polju pad energije, zato više odmarajte. Obratite pažnju na ishranu, a ovo važi i za podznake.

BIK

Konačno se otvaraju putevi i mogućnosti kada je reč o poslu, bićete zadovoljni. Pokrenite se. Poboljan glas ili put vas čeka, ali i promena vas može iznenaditi. Finansije su dobre, jako povoljan mesec.

Nije loš ljubavni period, iskoristite ga. Možda vam se u svakodnevnom životu desi emocija, negde u blizini ili na poslu. Lepo ćete se osećati i biti zaljubljeni.

Oprez kada je ishrana u pitanju. Varenje je otežano, pa iskontrolišite ishranu, to je najvažnije u zdravstvenom segmentu..

BLIZANCI

Lep je mesec kada je posao u pitanju. Zbog Sunca u prvoj polovini meseca moguće su blokade, ali imate podršku Venere u Vagi. Biće para, ne brinite, posebno do druge polovine septembra. Pozabavićete se domom i porodicom, moguć je kraći put ili preseljenje. Dobar je period, bićete cenjeni i poštovani.

Lepa dešavanja u ljubavi, ako se niste zaljubili, moguće da hoćete. Ako ste u vezi možda vam se pojavi još neko pa dobro razmislite. Razmišljate o ozbiljnom ulasku u vezi, ako ste slobodni, a ako ste zauzeti, planirate porodice.

Više sna i odmora, kada je reč o zdravlju. Pad imuniteta, vodite računa da ne bi došlo do infekcija.

zodijak, astrologija, devojke, voda, reka, horoskop Foto: Pixabay/vikkibilan

RAK

Dosta povoljnosti na poslu. Neko će vas pohvaliti ili predložiti sa novu saradnju ili ostvarenje planova. Ne treba da brinete. Samo napred, radite na sebi i dajte sve od sebe.

Bez većih promena u ljubavi. Možete se zaljubiti, jer Venera u Vagi daje osećaj lepote i optimizma. Zauzeti - od druge polovine septembra ulazak u tajnu emotivnu vezu, kao i bolji odnos sa voljenom osobom.

U zdravlju bez većih problema, osim ako nema već nekih tegoba od ranije.

LAV

Ako je bilo blokada, proći će, kada govorimo o poslovnom segmentu. Čeka vas bolji status ili povišica, a neko će želeti da promeni posao. Neka promena vas čeka i to će biti dobro. Imaćete novca, radujte se. Posebno u drugoj polovini septembra - rasterećenje.

Lepa dešavanja u ljubavi. Možda neka osoba iz okruženja ili sa kraćeg putovanja ili preko prepiske postane bitna. Možda preraste u neku lepu priču, lep je period za ljubav ili zaljubljivanje. Ako ste u vezi, bolja komuinikacija, konačno ozbiljnija priča i planiranje budućnosti.

Obratite pažnju na umor i pad energije. Pojačana nervoza na zdravstvenom polju.

DEVICA

Sunce vam je u prvoj kući, eto parica i povoljnosti na poslu. Odličan period kada je posao u pitanju, jako dobar perod. Bićete zadovoljni, ostvarićete cilj ili nešto što ste planirali vezano za ugovore i potpisivanja.

Od druge polovine meseca, poslednja nedelja je povoljnija za ljubavna dešavanja. Može doći do stabilizacije. Možete izađi i naći se u lepom društvu, pa iskoketirati. Možete sačekati kraj meseca za ulazak u novu vezu, a zauzeti - bolji odnos ako je bilo problema.

Imate snage, dobro se osećate kada je reč o zdravlju. Pojačana nervoza ako ste skloni do problemima sa pritiskom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop