• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Supermesec u Ribama donosi preporod: Dobro se spremite za ova iznenađenja

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isto tako, radićemo na našem zdravlju i boljem osećaju

  • 0
Pun Mesec Spomenik Penšou u Engleskoj… Foto: Mark Cosgrove / Zuma Press / Profimedia

Za samo sedam dana, čeka nas neverovatna energija Supermeseca u Ribama što je jako retka pojava. Ovo će značiti delimično pomračenje, ali i trenutak kada ćemo moći Mesec lepo da vidimo na nebu.

Koju poruku donosi Supermesec?

Ovo je period proboja i završetaka. Kako su Ribe poslednji znak Zodijaka, znak je da će neke stvari doći do krajnjih tački u našem životu i da ćemo videti neke stvari bolje i jasnije nego što je to ranije bio slučaj. Moguće je da ćemo shvatiti i koji je to ciklus kroz koji smo prošli kao i šta smo sve to preživeli.

U ovom periodu imaćemo tendenciju da zatvorimo vrata koja nam ne donose ništa dobro, piše "Forever conscious". Isto tako, mogući su brzi krajeve koji su uzdrmali naše živote na neki neočekivani način.

Iako je ovo najslabije pomračenje koje možemo videti, ovo je period kada ćemo shvatiti da za nas dolazi neko bolje vreme i period u kojem ćemo ići u idealnom pravcu, čak i ako vam u početku to ne bude delovalo tako. Znajte da nas mogu čekati sudbinski susreti i događaji i uvek će se dešavati da ćemo biti baš na onom mestu gde i treba da budemo.

Pošto se Mesec nalazi u znaku Riba, znak je da ćemo biti emotivni i osetljivi i da će neke rane vrlo brzo zarasti i da je potrebno vreme da se stvari regenerišu, zato budimo strpljivi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop