• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

5 znakova Zodijaka kojima jesen donosi neverovatnu sreću: Pregršt prilika za ljubav i avanturu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predstojeći period donosi im razne benefite

  • 0
ljubav, zaljubljeni par, dečko i devojka Foto: Freepik

Polako ali sigurno se približavamo jeseni, novom godišnjem dobu koje mnogim znakovima Zodijaka može doneti razne benefite.

U pitanju je sezona promena i transformacije, a možemo očekivati i promenu u energiji koja različito deluje na svaki horoskopski znak. Neko od nas će napredovati u introspektivnoj sezoni pronalazeći nove mogućnosti za rast, ljubav i uspeh. Ipak, nekim znakovima će ova jesen toliko prijati da će zasijati.

Devica

Ovaj horoskopski znak uvek zasija na jesen jer počinje njihova vladavina. Energija koja nastupa se savršeno uklapa sa njihovom organizacijom i produktivnošću. Ove jeseni Device mogu da očekuju velike korake kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu. Nije isključeno napredovanje, a vreme je da se uberu plodovi svih napora koje ste uložili.

Neće biti problema da se ustali neka dnevna rutina i da se ulaže u budućnost, piše "NpccIndia".

Škorpija

Škorpije su poznate po intenzivnoj i transformativnoj prirodi, pa će se u svakom segmentu života, one osećati kao kod kuće. Verovatno će doživeti snažne lične transformacije, a najviše je izgleda da će to biti u emotivnom segmentu. Ići će za dubinom i jačinom smisla za življenjem.

Prihvatiće ovaj znak Zodijaka nove početke, bilo da je reč o karijeri ili o ličnom razvoju. Odbacite stare navike, a prihvatite nove mogućnosti.

Jarac

Pred vama je fantastična jesen, posebno kada je karijera u pitanju. Čeka vas naporan rad ali i zaslužene nagrade. Bićete posebno motivisani i ići ćete ka ambicioznim planovima. Čeka vas priznanje za sav trud u prethodnom periodu, a znajte da će ove jeseni vama sve da se isplati.

Ostaćete fokusirani i odlučni da završite sve što ste zacrtali i znajte da vam neće biti lako u tome.

Vaga

Ovo je još jedan od znakova koji će blistati u narednom periodu, pre svega zbog njihovih rođendana. Pošto je Venera njihov vladar, biće ljubavi i lepote u izobilju, pa će Vage krasiti obilje pozitivne energije i u društvenom životu, ali i generalno u njima samima.

Idealno je vreme da se okrenete kreiranju dubljih emotivnih veza, a mogući su uspesi i u kreativnim projektima.

Strelac

Ovaj znak čekaju velike i zabavne avanture. Kao znak koji voli istraživanja i neka nova iskustva, biće brojne pogodnosti u kojima će moći da uživa. Biće dobrih prilika za putovanja ali i nova prijateljstva. Osetiće posebnu dozu slobode i uzbuđenja što će im pomoći da rastu u svakom smislu.

Uz sve ovo, optimizam će biti na zavisnom nivou i bavićete se svojim strastima. Nije isključeno da započnete novi hobi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop