• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još 4 dana imamo fore da nađemo ljubav: Sjajan aspekt donosi sreću, uzbuđenje i period blagostanja

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Venera pravi konjukciju sa Južnim mesečevim čvorom u Vagi

  • 0
Ljubav, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

Svaki dan je prilika za neke nove stvari i početke. Ovaj period, koji traje još četiri dana do 22. septembra, idealan je za pronalaženje ljubavi iz prošlosti jer se Venera i Južni mesečev čvor nalaze u Vagi.

Vladar ovog znaka je upravo pomenuta planeta, ona koja vlada emocijama i ljubavi, a zapravo se sve ovo odnosi na ljubavne odnose jer prave jak i pre svega dobar aspekt - konjukciju.

Ovo je vreme kada treba da žanjemo sve što smo do sada posejali kada je reč o emotivnim odnosima. Vreme je da pronađete ljubav, piše "Night light astrology".

Ako ste u emotivnom odnosu rasli i razvijali se, sada je vreme da sve to prihvatite jer ne može biti bolje. Isplatilo vam se sve što ste do sada postigli u odnosu sa partnerom, a sada na "naplatu" dolaze dobri plodovi tog rada što će kod svih doneti mnogo uzbuđenja.

U ovom malom periodu pred nama, mogu nam se javiti neki stari događaji koji su nas obeležili i dati nam uvid u to kako da se dalje odnosimo prema njima. Vreme je da neke stvari u svom životu sredite i sada je idealan trenutak za to. Znajte da ne možete udovoljiti svima, a najvažnije je da sebi udovoljite, jer kada ste vi srećni i zadovoljni, onda su i svi oko vas.

Znajte da će ovaj aspekt doneti samo benefite u vašem životu i pre svega emotivnim odnosima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop