• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Venera je u Škorpiji: Sreća je pred vratima za ova 3 horoskopska znaka, pustite je unutra!

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Blago vama!

  • 0
Venera Foto: Shutterstock

Vreme je za novi pogled na život - Venera je u Škorpiji!

Astrološki gledano, ovaj aspekt nam pokazuje da možemo da preokrenemo svoje živote i doslovno privučemo sreću ili stanemo u red i mirno sačekamo da nam bude dodeljena.

Venera u Škorpiji može doneti osećaj blagostanja i samopouzdanja. Tri horoskopska znaka su u apsolutnoj prednosti, a kako to ide sa blagostanjem, jedna stvar vodi drugoj, a svi putevi vode ka sreći i pozitivnom stavu.

I dok smo skloni da o "srećnoj eri" razmišljamo kao o onoj koja je striktno povezana sa dobicima ili zaradom, Venera u Škorpiji je dalekosežnija i pokriva ljubav i emocije.

Tri horoskopska znaka ulaze u srećnu eru koja je počela 23. septembra i trajaće do 17. novembra ove godine.

1. Bik

Ove nedelje ćete otkriti da vam se pruža prilika koja nije samo fantastična već i nešto što vas iznenađuje i daje vam do znanja da ste u nečijim mislima na veoma koristan način. Čini se, dragi Bikovi, da ćete ući u zonu sreće!

Pošto imate tranzit Venere u Škorpiji koji podržava svaki vaš potez, videćete da je to nešto što morate da uskladite u smislu energije i volje; drugim rečima, ovo srećno doba vam je poznato i znate kako bi trebalo da ga iskoristite. Sada je na vama da to uradite kako treba.

Prilika kuca, a vi sa osmehom otvarate vrata. Možete dogurati daleko. Venera u Škorpiji vama donosi više od jedne velike prilike!

2. Lav

Sada kada je kraj septembra, verovatno ste postavili ciljeve za ono što želite da uradite u ostatku godine. Dobili ste ovu veliku moć koja dolazi od Venere u tranzitu Škorpije, a način na koji će vas pogoditi zavisi od mogućnosti i vašeg prepoznavanja.

Kreativni impulsi su takođe na visokom nivou tokom ovog tranzita, pa očekujte da ćete vremenom igrati glavnu ulogu u stvaranju vaše sledeće srećne ere. Možda ćete čak otkriti da je vaš um u ovom trenutku toliko proširen da čak i o nekoj osobi, u romantičnom smislu, možete doneti sasvim novu odluku.

Vaša spremnost da verujete da će sve biti kako ste poželeli za sebe će vam i doneti ludačku sreću.

3. Škorpija

Venera u Škorpiji pokreće mehanizam i ne staje. Počinjete veoma srećnu eru u svom životu, Škorpije, osetićete to u svojim kostima. Za vas je sve sada neograničeno. Kao da ste dobili pristup srećnijim osećanjima i spremni ste da krenete u borbu za svoje želje.

Čini se da je ova potpuno nova era sreće nešto što se čekalo, a što se ne propušta. Iako sumnjate u trajnost svega što vam se dešava, bez brige, dobre stvari su tu da ostanu. Stvorite nešto lepo!

(Ona.rs/Your Tango)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop