• 0

Vreme čitanja: oko 9 min.

Astrološke prognoze za oktobar: Škorpije prate tračevi, Vage očekuje uzbudljiv mesec

M. P.

Vreme čitanja: oko 9 min.

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta nas čeka u oktobru

  • 0

Oktobar donosi neku svoju energiju na polju astoloških dešavanja.

Imaćemo Sunce u Vagi do 22. oktobra, a i Merkur je u znaku Vage. U skladu sa tim, potrebno je da budemo "diplomate", da radimo na kompromisu i da koristimo ove trenutke da rešavamo neke bitne stvari, kada je u pitanju sudstvo, pregovori i dogovori, putovanja, ali i sve ono što je bitno i gde nam je važna dobra komunikacija.  Jednostavno, stavite fokus na takve stvari.

Od osmog do četrnaestog ili petnaestog oktobra imaćemo lep aspekt, pa kada je novac, putovanja ili svi koji posluju sa inostranstvom ili razmišljaju da reše važne stvari, eto idealne prilike i za tako nešto.

Merkur će boraviti u znaku Vage do 13. oktobra, a zatim prelazi u znak Škorpije.

Venera je u znaku Škorpije do 18. oktobra. Biće povećanih strasti i ljubomore, pa obratite pažnju kada su emocije u pitanju i na sam početak oktobra, tačnije, drugi oktobar nam donosi pomračenje Sunca. Tako da, kada su odnosi uopšteno u pitanju, budite obazrivi. Takođe i, negde oko polovine oktobra, kada će Venera praviti lošiji aspekt sa Uranom iz znaka Bika, izbegavajte ulazak u neke ozbiljne veze i mnogima će biti potrebno dosta strpljenja.

OVAN

U poslovnom segmentu života, Ovnovi, spremite se za lepa dešavanja na mnogim poljima. Svi koji se bave javnim poslom i žele bitne promene, evo oktobra meseca i dosta lepih mogućnosti, pa iskoristite ovaj mesec za tako nešto. Već od 18. i 19. oktobra, kada i sama Venera pređe u znak Škorpije, ali i Merkur, može doći do blagih nesuglasica sa saradnicima, ali ćete to na pravi način rešiti. Dobre finansije i dobar mesec za Ovnove.

Na emotrivnom polju života, takođe ima dosta lepih dešavanja. Planiranje porodice i bitna poznanstva na vidiku. Iskoristite ovo Sunce u znaku Vage. Oko drugog oktobra izbegavajte konflikte. Ako ste zauzeti, može doći do manjih nezadovoljstva, a u drugoj polovini meseca biće pojačanih strasti. Vi to iskoristite kako treba i sve će biti u redu.

Na zdravstvenom polju je moguć pad energije, kao i kod mnogih. Obratite pažnju na virusne infekcije, kod žena problemi sa reproduktivnim organima, disajnim organima. Moramo biti obazrivi, kao i svi ostali.

BIK

U poslovnom segmentu sledi vam dosta bitnih dešavanja. U prvoj polovini oktobra mnogi će dobiti bitne glasove, mnogi će dobiti prilike za paralelne poslove. Prihvatite. Mesec je vrlo dobar kada je posao u pitanju, a finansije se popravljaju i ne bi trebalo biti većih problema.

Na ljubavnom polju tu su bitna poznanstva. Ako se još niste zaljubili, vreme je da se to desi. Družite se, izlazite i slede vam dosta lepih dešavanja. Uživajte u ljubavi. Iskoristite dok je Venera u Škorpiji, ali budite jako obazrivi od 14. do 16., jer su mogući sukobi u slučaju da ste zauzeti. Ako niste, nekima slede i potencijalne avanture.

U zdravstvenom segmentu blagi oprez na ishranu, korigujte je ako je to potrebno i sve će biti kako treba.

BLIZANCI

Biće ovo lep mesec za vas, Blizanci. Do polovine oktobra uživajte u lepim dešavanja na poslovnom polju. Neće vam posao teško pasti, a finansijska situacija se popravlja. Sve će vam ići od ruke i ne bi trebalo biti problema. Vi, ali i svi vazdušni znaci, od osmog do četrnaestog oktobra iskoristite taj period za bilo kakve transakcije novca, trgovine, putovanja i edukacije. 

Vrlo lepa dešavanja vas očekuju i u ljubavnom segmentu života. Ako se niste zaljubili, pa, zaljubite se! Ukoliko ste zauzeti, imate podršku voljene osobe. Druga polovina oktobra bez većih promena, dakle nema većih problema na vidiku.

U zdravstvenom segmentu života, više odmora, sna i jačajte svoj imunitet.

šolja, šolja kafe, horoskop, zodijak Foto: Pixabay/RoonzNL

RAK

Rakovi, vama je Mars celog oktobra u vašoj prvoj kući. On vam daje energiju i kako god to izgledalo, imaćete lepe aspekte i sa ostalim planetama. Na poslovnom polju lepa dešavanja i moguće promene. Svi koji se bave privatnim poslom ili žele nešto da menjaju na tom polju, idelan je mesec. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom.

Na emotivnom polju bićete zadovoljni, ali isto tako iskoristite taj period od 18. i 19. oktobra poziciju Venere. Družite se, izlazite i zaljubite se. Neko će pokrenuti vaše emocije. Poslednje nedelje oktobra moguća je otežana komunikacija sa voljenom osobom, ali zato su vam ovi ostali dani odlični. Samo napred.

Puni ste energije i kada je vaše zdravstveno stanje u pitanju. No, blagi oprez kada su virusne infekcije, cirkulacija i varenje u pitanju.

LAV

Lavovi, vrlo lep mesec kada je posao u pitanju. Sitacija bi trebalo da se popravi ako je bilo blokada ili problema. Svi koji se bave komunikativnim poslovima ili poslovima koji se bave putovanjima i druženjima, imaćete uspeha i biće novca. Može doći do promena u načinu poslovanja, pa iskoristite ovaj period. Biće to promena koja će vam prijati, a možete dobiti i lep glas koji će vas obradovati i doneti dosta benefita. Iako druga polovina meseca nije tako loša, obratite pažnju na potrošnju novca.

Na emotivnom polju lepa dešavanja i nova poznanstva. Možda na nekim izletima ili kraćim putovanjima je neko ko će vam pokrenuti emocije. Na vidiku su nova poznanstva i ljubavne izjave. Upoznajte se, družite se, jer je možda tu na korak do vas ta osoba. Bićete ispunjeni.

U zdravstvenom segmentu mogući su kardiovaskularni problemi, ako ste ih dosad već imali, problemi sa kičmom i problemi sa cirkulacijom. Zato, na oprezu.

DEVICA

Drage Device ide idealan period kada je posao u pitanju. Sve s epokreće i slede bolje finansije. Mnogi mogu da očekuju priliv novca i u svakom slučaju, oktobar mesec vam je naklonjen. Vreme je za napredak, a lošiji period je sada iza vas. Budite uporne kakve jeste i možete biti nagrađene. Budite i dalje tako precizne, tačne i dinamične i ne bojte se. Oktobar mesec donosi zadovoljstvo na ovom polju.

Emotivan segment života ima lepih dešavanja. Družite se i izlazite, a možda neko očekuje vaš poziv. Javite mu se, jer možda neko nema hrabrosti da vam priđe. Iskoristite ovaj mesec maksimalno. Zauzeti, ako je bilo problema, vi izlazite iz takvog perioda i možete ostvariti bolju komunikaciju.

Na zdravstvenom polju blagi oprez. Čuvajte se virusnih infekcija, a moguć je pad energije. Takođe, vrebaju problemi sa cirkulacijom, ali isto tako ne bi trebalo biti većih zdravstvenih tegoba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop