• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Retrogradni Jupiter kreće 9. oktobra: Ova 3 znaka Zodijaka neće moći da pobegnu od njegovog uticaja

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jupiter je benefik, ali da li je to sada tako za ove horoskopske znake

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, jupiter Foto: Pixabay

S obzirom na lošu reputaciju planetarnih retrogradnosti, poslednja stvar koju biste možda želeli da čujete je da će još jedna planeta uskoro da krene unazad. Ali bili spremni za to ili ne, retrogradni Jupiter je zvanično na horizontu. Dobra vest je da ovaj godišnji astrološki događaj nije ni približno tako zastrašujući kao što bi zvučalo, a ako znate kako da iskoristite prednosti retrogradnog Jupitera, postoji šansa da ćete imati koristi od njegovih efekata koji podstiču lični rast.

Jupiter je hvaljen kao najveća planeta u našem solarnom sistemu, a ima vodeću ulogu i u astrologiji. Poznat je kao veliki benefik, što znači da je svrha ogromne planete da donese bogatstvo, radost, znanje i mudrost.

Svake godine, otprilike četiri meseca, Jupiter ide retrogradno, čini se da se kreće unazad kroz nebo, a 2024. Jupiter će biti retrogradan u promenljivom vazdušnom znaku Blizanaca. Jupiter će biti retrogradan od 9. oktobra do 4. februara 2025.

Za ova tri znaka Zodijaka stvari će se značajno promeniti.

Ovan

Dragi Ovnovi, retrogradni Jupiter tražit će od vas da razmislite o svojim dugoročnim ciljevima. Jeste li sigurni da idete u dobrom smeru? Ovo je vreme kada se možete suočiti sa svojim nestrpljenjem i naučiti kako delovati promišljenije. Očekujte da ćete morati ponovno proceniti neke od svojih velikih projekata.

Lav

Lavovi, Jupiter će vas podstaknuti da upijete važne lekcije o svom životu. Živite li stvarno autentično? Možda ćete morati preispitati kako se predstavljate svetu. Pripremite se za introspektivne trenutke u kojima će ključno pitanje biti: "Jesam li zaista srećan u onome što radim?".

Strelac

Jupiter je vaša vladajuća planeta pa njegov retrogradni ciklus ima posebno jak uticaj na vas. Strelčevi, ovo je vreme kada ćete morati da preispitate svoje filozofske poglede i uverenja. Možda ćete otkriti da neke stvari u koje ste nekada verovali više nisu istinite. Ovo razdoblje će vas naterati da tragate za dubljim istinama života.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop