• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije čeka finansijski predah, Devicama neko šalje ljubavne signale

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop zodijak astrologija Foto: Pixabay.com

I tokom ove nedelje očekuju nas zanimljiva astrološka dešavanja.

U ovoj nedelji kreću promene. Mlad Mesec i prelazak Merkura u znak Strelca doneće promene unutar nas samih.

Ovan

Posao: Na poslovnom segmentu života svi koji posluju ili sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati dobre rezultate. Ostali mogu se nadati lepim promenama i ostvarenju viših ciljeva kao i želja koje se vremenom realizuju.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života bez bitnih promena. Slobodni, mogući su ulasci u avanture, pojačane strasti, ali nije vreme za ulazak u ozbiljne veze. Vaše vreme ubrzo dolazi.

Zdravlje: Više laganih šetnji. Blagi oprez na disajne organe kao i pojavu hroničnih tegoba.

Bik

Posao: Na poslovnom segmentu života možete očekivati promene. Manje nesuglasice sa saradnicima koje su prolazne. Mogući nenadani prilivi novca, a nekima se mogu vratiti dugovanja. U svakom slučaju dobre finansije.

Ljubav: Lepa nedelja za pojedine. Neki mogu započeti ozbiljnu emotivnu vezu ili može doći do bitnog poznanstva. Zauzeti, blagi oprez na komunikaciju, mada ne bi trebalo biti većih problema.

Zdravlje: Moguće su povremene glavobolje i problemi sa infekcijama.

Blizanci

Posao: Na poslovnom polju svima koji se bave javnim poslom uspeh neće izostati. Bićete zadovoljni svojim radom. Finansije dobre.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života bez bitnih dešavanja, što ne znači da vam neko iz vašeg radnog okruženja ili vaše blizine ne može privući pažnju. Zauzeti, manje nesuglasice sa partnerom, srećom prolaznog karaktera.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem.

Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Neki mogu očekivati lepe promene, poneki mogu osetiti premor, ali vi ćete se snaći u svemu. Lepa nedelja, ali i dosta posla, rezultati neće izostati i bićete zadovoljni finansijama.

Ljubav: Na emotivnom polju lepa dešavanja, iskoristite ovu nedelju, družite se, izlazite, mnogi će se lepo osećati i biti privlačni. Poneki mogu započeti lepu emotivnu vezu. Zauzeti, razmišljanje o budućnosti i proširenju porodice.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i virusne infekcije.

Lav

Posao: Odlična nedelja u kojoj će dominirati vaš trud, upornost i posao vam neće teško pasti. Svi koji se bave kreativnim poslovima krajem nedelje

mogu očekivati pozitivne vesti.

Ljubav: Lepa nedelja za ljubav. Uživajte u društvu voljene osobe. Izlasci i putovanja su moguća.

Zdravlje: Dobro se osećate, energija vam se vraća, blagi oprez od lakših povreda.

Devica

Posao: Svi koji se bave privatnim poslom mogu se nadati uspehu i predstoji ostvarenje želja i ciljeva. Kraći putevi su mogući kod pojedinih. Svakako dobri rezultati kao i finansije, koje će vas prijatno iznenaditi.

Ljubav: Na emotivnom polju lepa dešavanja nova poznanstva, razmena emotivnih poruka i flert. Slobodni, pogledajte oko sebe ili na kraćem putu vam neko može pokrenuti emocije.

Zdravlje: Na zdravstvenom segmentu života bez većih tegoba i vi obratite pažnju na digestivni trakt i virusne infekcije.

Vaga

Posao: Mnogi će ostvariti svoje planove, možete očekivati pozitivan glas koji će vas iznenaditi i doneti benefite.

Ljubav: Na emotivnom polju uskoro će mnogi započeti lepe emotivne veze. U ovoj nedelji se opustite i uživajte u prijatnom društvu.

Zdravlje: Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih problema.

Škorpija

Posao: U ovoj nedelji kod pojedinih su moguće lepe promene. Bićete zadovoljni kako poslom, svojim radom, tako i finansijama.

Ljubav: Na emotivnom polju lepa dešavanja iskoristite ovu nedelju. Mnogi plene šarmom i harizmom, a pojedini ako niste do sada, možete započeti lepu emotivnu vezu.

Zdravlje: Blagi oprez na krvni pritisak ako imate predispozicije za tako nešto.

Strelac

Posao: Nije nedelja za bitne promene. Neće biti nezadovoljstva, uspeh mnogima koji rade u zatvorenim institucijama.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života moguća su prolazna nezadovoljstva ali svakako vi ćete se lepo osećati. Ako se niste zaljubili, postoji mogućnost za tako nešto, pa izlazite i iskoristite ovaj period.

Zdravlje: Kod pojedinih su mogući problemi sa koštanim sistemom.

šolja, šolja kafe, horoskop, zodijak Foto: Pixabay/RoonzNL

Jarac

Posao: Na poslovnom segmentu života bez bitnih promena, bićete aktivni, novca će biti. Moguće su manje nesuglasice i blokade koje ćete prevazići.

Ljubav: Na ovom polju lepa dešavanja tek predstoje. Moguće su tajne veze i pojačane strasti kod pojedinih.

Zdravlje: Ne bi trebalo biti većih problema. I vi kao i mnogi blagi oprez na ishranu i više se krećite.

Vodolija

Posao: Odličan period za promene nabolje. Mnogi će dobiti nagrade za svoj rad i svakako ćete biti zadovoljni finansijama. Možete očekivati pozitivan glas od prijatelja ili saradnika koji će vam biti koristan.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života dosta druženja izlazaka i vi iskoristite ovu nedelju za lepa poznanstva. Zauzeti, prijatni trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće su promene raspoloženja i blagi pad energije.

Ribe

Posao: Odličan period za lepe promene, svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati dosta benefita. Svakako vi ćete biti zadovoljni svojim radom i ako je bilo problema ili manjih nesuglasica prolaze.

Ljubav: Na emotivnom polju takođe lepa dešavanja možda i nije pravi period za ulazak u ozbiljne veze, ali zanimljivi susreti su mogući. Ubrzo mnogi će pronaći svoju srodnu dušu.

Zdravlje: I vama će prijati više kretanja, blagi oprez na hronične tegobe, odmarajte kada god vam se ukaže prilika za tako nešto.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop