• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da uvijete kosu za nekoliko minuta: Trik koji svima uspeva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobićete savršene, blage i krupne lokne

  • 1

Postoji mnogo načina da svoju kosu uvijete i dobijete zanosne kovrdže. Osim dobrog pribora ili aparata za kosu, potrebno je i malo umeća ili mašte. Ukoliko ne posedujete gomilu aparata za stilizovanje, a želite da napravite lokne na svojoj kosi, i za to postoji rešenje.

Jedna frizerka otkrila je genijalan način za uvijanje kose, koji će vam napraviti frizuru kao iz salona u svega nekoliko minuta. Sve što vam je potrebno jeste fen za kosu.

Kratki video, objavljen na društvenoj mreži TikTok, prikupio je više od 100.000 pregleda za kratko vreme, a pratioci su bili oduševljeni.

Vlažnu kosu razdvojte na dva jednaka dela. Jedan deo preklapajte, odnosno uvijajte oko drugog. Kiku koju ste dobili prosušite fenom do kraja. Dobićete savršene, blage i krupne lokne.

Korisnici ove mreže bili su oduševljeni, a mnogi su rekli da ne mogu da veruju da uvijanje kose može biti ovoliko jednostvavno.

Pogledajte postupak u videu na početku teksta.

Video: Trik koji će vam olakšati život: Kosa je čista za čas a vreme pranja i sušenja upola kraće

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Tara

    24. mart 2022. | 10:56

    Poznato je da su uvijci kose sada hit, i da je lepo videti tako doteranu devojku, a jos lepse kada ta devojka neguje lice, bez bora, botoksa i raznih plasticnih operacija jer nema potrebe za tim, kada koristi spermidin plus tajna vecne dugovecnosti i mladalackog izgleda.

    Podelite komentar