• 6
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle raskida potrošila više od 35.000 evra na estetske zahvate: "Došao je red na mene da uživam"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ističe da se posle svih fizički promena oseća mnogo bolje i da su joj estetski zahvati doneli sve ono što je oduvek želela

  • 6
Stacey Marie Clarke

Foto: Instagram/staceymarieclarke

Uvreženo je mišljenje da većina žena nakon emotivnog brodoloma ima potrebu za fizičkom promenom. Jedne skrate kosu, druge je ofarbaju, a Stejsi Klark (32) je odlučila da potpuno promeni fizički izgled.

Naime, Stejsi je nedavno prekinula dugogodišnju vezu, a kako kaže, nekoliko dana posle raskida osetila je potrebu da nešto mora da promeni kod sebe.

- Tokom odrastanja sam bila "ravna kao daska", nisam imala obline, ni jagodice na obrazima. Posle raskida sam odlučila da sve svoje nedostatke nadoknadim - rekla je Stejsi.

Prema njenim rečima, do sada je imala devet estetskih zahvata i na njih je potrošila više od 35.000 evra.

- Radila sam brazilsko podizanje zadnjice, zatezanje očiju, lipoksukciju ruku i bedara, zatezanje kože vrata, imala sam transplantaciju kose, stavila sam implante u grudi, imam filere u usnama i izvadila sam sve svoje zube i stavila veštačke - otkrila je ova devojka.

Stejsi ističe da se posle svih ovih fizičkih promena oseća mnogo bolje i da su joj estetski zahvati doneli sve ono što je oduvek želela.

- Ja sam majka dvoje dece. Prvog sina sam rodila sa 15, a drugog sa 18 godina. Nikada nisam mogla da priuštim sebi stvari koje sam želela. Međutim, deca su porasla, sada sam slobodna žena i došao je red na mene da uživam - naglašava ona.

Stejsi je zbog estetskih zahvata išla u Tursku, a kako kaže, sada povremeno ide u tu zemlju kako bi radila male korekcije.

- Sada samo dopunjavam filere i radim botoks, što se tiče većih operacija, za sada sam mirna - s osmehom je zaključila Stejsi Klark.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mango

    2. april 2022. | 14:40

    E ako ti je to uzivanje ti si za psihijatrijsku ustanovu.

    Podelite komentar

  • Lara

    2. april 2022. | 14:41

    Pitanje je odakle su joj tolike pare za sve sto je radila na sebi????? Verovatno je nosila gajbe i pila samo jogurt bez bureka.....ljudi nemaju da plate racune i da se hrane a ona 35000 evra dala na plastiku....boze dragi da li je ovo nirmalno!!!!!????

    Podelite komentar

  • Dr

    2. april 2022. | 14:34

    Mora da nadje nosača za ovolike grudi. Ne znam kako joj ne smetaju.

    Podelite komentar