• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da otkrijete da li je neko išao kod plastičnog hirurga: Ovo su tajni znaci ulepšavanja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predimenzionirane usne ili grudi lako je poistovetiti sa odlaskom kod estetskog hirurga, ali kada su zahvati urađeni s merom, većina ljudi je u dilemi da li su hirurzi "umešali prste"

  • 0
Zena, devojka, plasticna operacija, lice nega lica Foto: Shutterstock

Fenomen "TikTok doktora" postao je izuzetno popularan i mnogi stručnjaci koriste društvene mreže kako bi na jednostavan i pomalo komičan način pokušali da odgovore na neka medicinska pitanja.

Mnogi su se barem jednom u životu zapitali da li je neko koga poznaju krišom išao na estetsku intervenciju. Stručnjaci navode da postoje tajni znaci na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Dr Entoni Jan izazvao je buru na TikToku objavljivanjem snimka na kom otkriva gde bi trebalo potražiti potvrde koje svedoče o estetskim intervencijama.

@tonyyounmd #answer to @Sideswipe429 How to spot plastic surgery from America’s Holistic Plastic Surgeon (me) #plasticsurgeon #plasticsurgery ♬ original sound - Anthony Youn, MD

On objašnjava da bi, ukoliko sumnjate da je neko išao na zatezanje lica, trebalo da pogledate deo oko ušiju. Ožiljci blizu ušnih školjki posebno su vidljivi ukoliko je intervenciju obavio loš hirurg sa malo iskustva.

Iako će većina s lakoćom prepoznati da li je neka dama "radila grudi" ili ne, i za ovu intervenciju postoji lako objašnjenje: ako su na mršavom telu grudi poput dve identične okrugle lopte, to je siguran znak da su one delo plastičnog hirurga.

Ko je odlazio na zatezanje stomaka, mora da ima ožiljke kod pupka, kao i jedan od kuka do kuka. Iako stručnjaci za abdominoplastiku tvrde da bi ožiljci trebalo da budu manje vidljivi, odnosno da nestanu godinu dana posle intervencije, u praksi to baš i nije tako...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota