• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prolećna šminka sa Mimom: Zanosne oči i sjajan ten su imperativ sezone

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre šminkanja uvek vodite računa o neophodnoj pripremi i hidrataciji kako bi se dodavanjem šminke postigao efekat zdrave i sjajne kože

  • 1

U ovom videu Mima nam prikazuje kako se možemo našminkati u toplim, prolećnim danima, a da to bude dovoljno efektno i nenapadno za kožu. Odluka u kakvoj ćete prilici nositi ovakvu šminku je samo na vama.

Primetićete da je uz korišćenje jako malo proizvoda razlika efektna. To je zbog dobre pripreme kože, pravilnog nanošenja i blendanja.

Pri nanošenju proizvoda nikako nemojte zaboraviti i vrat i dekolte, jer se i taj deo mora negovati uporedo sa licem. U ovim sve sunčanijim danima nikako ne preskačite korišćenje SPF kreme pre nanošenja šminke.

Kao što se u videu da primetiti, Mima počinje od nanošenja korektora na sitne nesavršenosti, a potom laganim pokretima nanosi i blenda puder.

Nakon što se završi rad na tenu kremastim i tečnim proizvodima, vreme je za praškaste u proizvode vidu bronzera i rumenila. Oko obrva nije bilo mnogo posla, jer, ako imate dovoljno guste obrve, možete koristiti gel i začešljati ih po želji, a potom ih samo popuniti tamo gde mislite da vam fali gustine ili boje.

Ovde je najveći akcenat na očima, primetićete da je Mima ajlajner nanela tankom kosom četkicom koristivši braon senku.

Na usnama je takođe neutralna boja, jer su oči već dovoljno istaknute, nešto tamnija olovka i sjaj će odraditi posao. Malo hajlajtera za blistavu kožu i to je to.

Sve ovo možete da odradite i same, vodeći računa o količini proizvoda koju uzimate - manje je više.

Pogledajte video sa početka teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Djurdjija

    15. maj 2022. | 22:10

    Pre smikanja ja uvek vodim racuna o svojoj kozi, kako da je priprem da bi postigla efekat zdrave i sjajne koze. Tu nemam problema jer koristim hidrogenizator u spreju za lice i telo, jer ima antioksidativni i anti age efekat, efikasno obnavlja ostecene celije i pobljava njihovu vitalnost. Poznato je da hidrogenom to jes vodonikom obogacena voda ima podmladjujuce dejstvo na kozi.

    Podelite komentar