• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo lepotica za kojom su svi uzdisali: Linda Evanđelista na naslovnoj strani "Voga"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve moje nesigurnosti su prekrivene ovim slikama, tako da moram da radim ono što volim i u čemu se osećam zaista dobro

  • 0
Linda Evangelista Evanđelista Vog

Foto: Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

Da li nam to stižu lepe vesti iz sveta mode? Jedna od miljenica među slavnom generacijom top modela koje su devedestih osvojile svet, Linda Evanđelista, pojaviće se na naslovnoj strani časopisa "Vog" koji će izaći u septembru.

Linda je dugo vremena provela van javne scene jer se povukla nakon komplikacija koje su nastale nakon kozmetičkog tretmana kojem se podvrgla. Naime, ova lepa 57-godišnja žena je izjavila, nakon svega, da je tretman "CoolSculpting" doveo do paradoksalne hiperplazije masnog tkiva, gde se masno tkivo na njenom telu povećalo, a ne smanjilo što je trebalo da bude cilj.

Ubrzo je i podnela tužbu protiv "Zeltik Aesthetics", matične kompanije "CoolSculpting".

Inače, ova procedura dolaženja do vitke linije, prema stručnjacima, neinvanzivna je i izvodi se tako što se zamrzavaju masne ćelije ispod kože. Kada su ćelije jednom uništene, one se razgrađuju i trajno metabolizmom izbacuju iz organizma.

Linda Evangelista Evanđelista

Foto: Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Kako navodi "SkyNews", Linda je, pojavljujući se na naslovnoj strani britanskog "Voga", rekla da je šminkerka Pat Mekgart koristila elastične trake kako bi joj povukla lice, vilicu i vrat da bi izgledalo podmlađeno, sveže i ispeglano. Pojavila se u nekoliko odvenih kombinacija, ali je pokazala samo prednji deo lica.

- To nisu moja vilica i vrat u stvarnom životu - i ne mogu svuda da hodam okolo sa elastičnim trakama, - rekla je Evanđelista. Pokušavam da volim sebe takvu kakva jesam. Što se tiče fotografija, to je nešto gde model i fotograf stvaraju zajedno fantaziju i to je potpuno u redu, mi stvaramo snove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

 

- Sve moje nesigurnosti su prekrivene ovim slikama, tako da moram da radim ono što volim da radim i u čemu se osećam zaista dobro -  dodala je Linda demantujući da je ovo fotografisanje označilo njen povratak modelingu nakon nekoliko godina života kao "samotnjak" i dodala:

- Da li sam psihički izlečena? Apsolutno ne. Ali sam veoma zahvalna na podršci koju sam dobila od mojih prijatelja i od moje industrije. Ono što je sigurno u budućnosti je da me nećete videti u kupaćem kostimu. Teško da ću naći posao odevena u odeću koja je tesna i višak preliva sa svih strana, a da pri tome ne bude retuširanja ili mučnog "ulaženja" u garderobu ili silnih fotošopova i prevare - zaključila je Linda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Prošlog meseca Evangelista je rekla da je podnela tužbu u Njujorku protiv kompanije u kojoj je radila spornu proceduru. U izjavi za britanski "Vogue" predstavnik Zeltik-a je rekao da je kompanija "zadovoljna" i da je spor rešen.

- Naš fokus je i dalje na osnaživanju samopouzdanja pružanjem bezbednih, pouzdanih estetskih proizvoda i usluga podržanih naukom - rekao je predstavnik.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota