• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum i ćerka Leni zajedno ispred i iza kamere: Maminim stopama krenula je u svom stilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanski brend donjeg rublja opisuje snimanje kao "priču o samopouzdanju, životnoj radosti i ljubavi između majke i ćerke"

  • 2
Heidi Klum, Hajdi Klum i ćerka Leni Foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi Klum i njena ćerka Leni Klum pokazale su svoju bliskost u nedavno objavljenom snimku koji je nastao tokom fotošutinga za poznati brend donjeg veša - "Intimissimi".

Snimljen u crno-beloj tehnici, video prikazuje 49-godišnju manekenku i supermodela i njenu 18-godišnju ćerku kako se s ljubavlju grle i plešu pred kamerama obučene u čipku. Hajdi je zahvalila svom dugogodišnjem prijatelju i kreativnom direktoru Tomasu Hajou što je učinio da ovo iskustvo bude nezaboravno za nju i Leni. Takođe se zahvalila i fotografu Dereku Keteli što je uhvatio posebne trenutke njihovog zbližavanja.

Bioskopski snimak počinje snimcima gramofona, a svetla u studiju trepere dok se Hajdi i Leni nameštaju za poziranje u donjem vešu. Posle nekoliko solo snimaka, Hajdi i Leni udružuju snage.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

U nekoliko BTS snimaka, koje je takođe podelila na svom "Instagram" profilu, nemačka manekenka je pokazala svoju figuru koja prkosi godinama u čipkanom donjem vešu dok neobavezno pleše sa svojom ćerkom.

Italijanski brend donjeg rublja opisuje snimanje kao "priču o samopouzdanju, životnoj radosti i ljubavi između majke i ćerke".

Tokom prošlogodišnjeg intervjua za Extra TV, Leni je govorila o modeling savetima koje je dobila od svoje majke Hajdi, kada je počela da radi u modnoj industriji.

- Ona mi uvek govori da treba da se zabavim, kaže mi: "Skakući okolo, budi zabavna, budi energična, budi uzbuđena"- objasnila je Leni.

Ova 18-godišnjakinja je već prikupila više od 1,5 miliona pratilaca na "Instagramu", a kako kaže njena biografija, ona je ambasador "Diora" i "GHD" ("Good hair day"). U međuvremenu, bila je i na naslovnicama časopisa poput Hunger, koje je podelila na "Instagramu" početkom prošlog meseca. Međutim, ona se ipak neće u potpunosti posvetiti modelingu, već se sledeće godine pohađati koledž, za koji kaže da je ipak prvi na njenoj listi prioriteta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Igi

    13. oktobar 2022. | 14:46

    Mama je Bomba, KAŠIKARA, prsti i puca na sve strane.

    Podelite komentar

  • Vesna

    13. oktobar 2022. | 22:46

    Lepo dete i zena izgleda fantasticno

    Podelite komentar