• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plus-sajz manekenku kritikuju zbog celulita, ali ona ne želi da prestane da ga pokazuje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su podložni celulitu, bilo da su modeli ili obične žene, a to ne sprečava ljude da donose oštre osude

  • 1

Karina Irbi, plus sajz manekenka, ponosno pokazuje svoje nesavršenosti na društvenim mrežama, a mnogi je zbog toga vređaju i nazivaju pogrdnim imenima, prenosi "The Sun".

Karina je i kreatorka kupaćih kostima iz Australije, a često oblači svoje nove modele kostima i pokazuje ih na društvenim mrežama.

Iako je neko ko otvoreno pokazuje svoje mane i ne ulepšava telo za potrebe pokazivanja na društvenim mrežama, mnogima smeta njena sloboda.

- Ne dopadaš mi se, svakim danom sve lošije izgledaš – je samo jedan od komentara koje Karina dobija, a nisu retke ni uvrede zbog viška kilograma.

- Da sam slušala ljude koji mrze moj celulit, ne bih bila danas ovde, na Bora Bori, snimajući ogromnu kampanju za svoj brend kupaćih kostima. Nikada nemojte da dozvolite da vas celulit sprečava u tome da živite svoj najbolji život. Volela bih da mlađa ja može da vidi moje fotografije kada poziram. Naša tela su jedinstvena i omogućavaju nam da živimo život kakav želimo. Zato vas molim da se nikada ne uzdržavate – napisala je Karina kraj jedne svoje fotografije.


Obožavaoci su odmah podržali njenu poruku, a jedna dama joj je napisala da je mislila da je ona jedina žena na ovom svetu sa takvim nogama.

- Mislila sam da samo ja imam ovakve butine, ali sada, kada vidim tebe, mnogi mi je lakše - napisala je njena obožavateljka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • !

    5. novembar 2022. | 07:26

    Odvratno izgleda , veoma zapusten celulit

    Podelite komentar