Quantcast
  • 0

Tetovažama je prekrila ožiljke od opekotina: Bolne uspomene je pretvorila u umetnost

, Ona.rs

Ona je zbog opekotina bila podvrgnuta mnogim plastičnim operacijama i bolnom lečenju

  • 0
Marissa Ellett

Foto: mediadrumimages/MarissaEllett / Media Drum World / Profimedia

Za mnoge ljude ožiljci predstavljaju jedan deo života i borbu koju je osoba morala da preživi da bi bila na mestu gde danas jeste. Zato mnogi ožiljke nose s ponosom, ali nekima ovakve vrste uspomena smetaju.

S obzirom na to da je medicina napredovala, postoje mnoge tehnike za uklanjanje ožiljaka. Međutim, postoje i oni koji žele da ožiljci ostanu tu, ali u nešto drugačijoj formi.

Jedna od njih je Marisa Elet iz Mičigena, koja je zadobila opekotine kada se slučajno zapalila dok je kuvala. Prema njenim rečima, 22 odsto njenog tela je bilo prekriveno opetikonama, a zbog njih je provela 21 dan na intezivnoj nezi.

Ona je zbog opekotina bila podvrgnuta mnogim plastičnim operacijama i bolnom lečenju. Ovaj događaj i posledice koje je pretrpela odrazile su se na njeno psihičko zdravlje, te je Marisi dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj.

Srećom, Marisa je upoznala svog sadašnjeg supruga, koji joj je pomogao da se izbori sa svim nedaćama. Ona je posle udaje odlučila da svoje užiljke prekrije tetovažama. 

 

Sada Marisino telo umesto bolnih ožiljaka krase tetovaže cveća.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lepota