• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Virtuoz za šminkanje napravila senzaciju na TikTok-u: "Kažu da našminkana izgledam kao Gven Stefani“

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video objavljen na društvenim mrežamam u kojem mnogi komentarišu da Vitnej Kajt izgleda poput poznate pop pevačicem ima više od dva i po miliona lajkova

  • 0

Vitnej Kajt je sebe proglasila kraljicom tzv. catfish-a, odnosno transformacije koja se postiže šminkom, nakon koje našminkana osoba uopše ne liči na sebe. 

Naime, kako piše "Daily Star", šminkerka koja se na "TikTok-u" vodi pod nadimkom @muawk, potpuno je šokirala svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži. Ona često objavljuje video-zapise  i neverovatne transformacije, a u jednom od svojih poslednjih klipova pokazala je svoju veštinu šminkanja i pretvorila sebe u sliku i priliku pop dive Gven Stefani. 

Ovaj video je prikupio više od dva i po miliona lajkova.

@muawk My eyelash always be falling off lol ♬ RiRi is Bae - 𝗠𝗨𝗔𝗪𝗞

Video u počektu prikazuje umetnicu kako pravi grimase u kameru, sasvim nenašminkana sa obrijanim obrvama, a potom i potpunu transformaciju, sa šarenim senkama, tamnim karminom i sređenom frizurom. Šminkerka je sve nepravilnosti na svom licu prekrila dobrom podlogom i naglasila crte lice šminkom za konturisanje.

Njeni pratioci su ostali zapanjeni i iznenađeni koliko tako našminkana liči na poznatu pop pevačicu.

- Izgledaš tačno kao Gven Stefani - rekao je jedan korisnik, kojem su se pridružili i drugi, dok su se treći pridružio sa komentarom: - Devojko! Snaga tvoje šminke je genijalna! No, lepa si i bez nje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota