• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako neguje bujnu kosu i vitku liniju: "Božanstvene smo onakve kakve jesmo"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U toku razgovora, Marija je istakla i svoju liniju nakita, namenjenu svakoj ženi koja je nežni borac

  • 0

Voditeljka i novinarka Marija Kilibarda (42) važi za jednu od najlepših dama koje imamo priliku da vidimo na malim ekranima. Pored harizme kojom pleni, Marija je poznata i po dugoj prirodnoj kosi, punoj sjaja i volumena, ali i po figuri koji uspeva da održava savršenom.

Za naš portal Marija je otkrila nekoliko saveta i trikova pomoću kojih neguje kosu, kao i šta joj najviše prija kada je vežbanje u pitanju.

- Počela sam pre dve godine da toniram samo koren, jer imam sede koje rastu nagore, a nekada koristim i sprej u boji i njime prekrijem sede - započinje priču za Ona.rs Marija Kilibarda.

Kako kaže, negu svoje kose prepušta italijanskom frizeru Marčelu Muri.

- Sav taj spa-koncept nege vlasi i opuštanja glave i skalpa prepuštam njemu. Ja često masiram teme glave i stavljam ampulice za rast novih folikula. Imam tu sreću da mi je kosa gusta i izdržljiva, malo suva na krajevima, ali to se reši jednim šišanjem. Trudim se da je isfeniram i stavim neke silikonske kapi koje daju sjaj. U principu, stavljam maske za hidrataciju, radim spa-tretman i masiramo skalp. Nije to neka posebna nega, prirodno je dobra, ali dajem joj podršku da bi bila još bolja - kaže Marija.

Naša sagovornica priznaje da joj je veoma teško da održava vitku liniju i ne krije da često ima i višak kilograma.

- Često se ugojim pet ili sedam kilograma, ali to je nešto što ja dobro "upakujem", pa većina ljudi i ne vidi. Imam neki limit koji ne prelazim. Ja sam visoka skoro 182 centimetara i kada imam više od 70 kilograma, moja diskushernija krene da "vrišti" i signalizira mi da moram da stanem. Kada pređem 72 ili 73 kilograma, već se ne osećam dobro. Često se dešava da idem gore-dole s kilogramima, ali mi je mnogo lakše kada vežbam.

Međutim, dešavaju mi se i faze kada i po šest meseci ništa ne treniram, ali sam prošle godine počela da radim aštangu sa instruktorkom joge i dosta toga sam rešila. Nemam više te bolove u kičmi, vretanastijeg sam izgleda, imam više elena i energije i bolje izgledam - priča Marija s osmehom na licu.

U 20 godina rada upakovano je mnoštvo emisija različitih formata, a Marija je pre skoro tri godine pokrenula i svoj biznis. Naime, reč o liniji nakita u koju Marija ulaže dosta truda i rada.

Na pitanje šta bi želela da oseti jedna žena kada stavi komad nakita iz njene linije, Marija je odgovorila:

- Smatram da svaka žena koja je nežni borac zapravo ona koja bi ponela jedan komad mog nakita. To moraju da budu "fajterke", ali pre svega žene, da ponosno nose svoj pol i sve ono što on jeste, jer smo božanstvene onakve kakve jesmo. Mislim da ovaj minimalizam i elegancija koju ja plasiram kroz nakit može da iznese svaka žena koja sebe smatra nežnim borcem - zaključuje Marija Kilibarda.

Video: U prvoj emisiji Pitali ste Marija Kilibarda nam je otkrila ko je to zove Bucili?!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota