• 6
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove 3 dame imaju isti broj godina, ali ne i isti pogled na prirodan proces starenja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok jedne podržavaju estestke korekcije i zahvate, druge žele da ostare prirodno

  • 6
Šeron Stoun, Endi Mekdauel, Madona, Foto:Tanjug/AP, Profimedia/Starpix, Rob Latour/Shutterstock Editorial

Poznate dame često, najčešće zbog prirode svog posla, žele da "sačuvaju mladost", te pribegavaju raznim tretmanima kako bi "sakrile" godine. Međutim, postoje i one koje vole svaku svoju boru, svaku sedu vlas i žele da ostare prirodno.

Poslednjih nekoliko dana tema broj jedan u svim domaćim i svetskim medijima je pop ikona Madona, koja je sve šokirala svojim izgledom.

Naime, pevačica je, kako mnogi tvrde, estetskim korekcijama svoj izgled dovela do neprepoznatljivosti. Madona na licu nije imala nijednu boru, a mnogi su u komentarima na društvenim mrežama pisali i da je "ovaj put zaista preterala".

Inače, Madona ima 64 godine, te jedni ističu da je sasvim u redu da želi da izgleda mladoliko, ali drugi naglašavaju da postoje poznate žene njenih godina koje bez korekcija izgledaju mlađe od pevačice.

Od poznatih dama koje gaze u sedmu deceniju, ističu se Madonine vršnjakinje - Šeron Stoun i Endi Mekdauel.

Glumica Endi Mekdauel, koja je pre skoro dve godine prestala da farba svoju prirodno sedu kosu, kaže da je tokom pandemije doživela prosvetljenje.

Madonna Madona Gremi Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

- Želela sam to da uradim već nekoliko godina, a onda se desio kovid i videla sam da mi se pojavljuje izrastak. Pomislila sam da mi dobro stoji -  rekla je glumica za "Thezoereport".

Ona kaže da je počela da se farba u četrdesetoj godini života, nakon što je primetila da novinar tokom intervjua zagleda njene sede. Sada, 24 godine kasnije, drugačije gleda na lepotu.

- Mislim da su žene umorne od ideje da ne mogu da budu i stare i lepe. Muškarci ostare, a mi nastavimo da ih volimo. I ja želim da budem kao muškarac. Želim da budem lepa i ne želim da sebe uništavam da bih to ostvarila. Muškarci mogu da budu prosedi i mi to smatramo božanstvenim. Prodali su nam tu ideju da su oni bolji od nas  - kaže ona.

Kada je reč o njenoj koleginici Šeron Stoun, koja takođe ima 64 godine, ona i dalje izgleda sjajno, odlikuje je prirodna lepota, zrači pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pored svog talenta, Šeron je poznata i kao motivacija mnogim ženama.

Šeron je priznala da je nekoliko puta stavljala botoks, ali je ubrzo shvatila da je to bila greška.

- Neću kriti činjenicu da sam stavljala botoks nekoliko puta, ali danas mislim da je to bila velika greška. Zbog njega sve žene liče jedna na drugu. Ja želim da budem onakva kakvu me je Bog stvorio, sa svim svojim manama i vrlinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže: "Ponosna sam na to što jesam" - rekla je glumica, a piše "People".

Kako je Šeron više puta istakla, ona se trenutno oseća samouverenije nego ikad i "želi da bude žena koja najbolje izgledala u svojim godinama".

Video: Madonina transformacija šokirala je svet: Stručnjak o rizicima da pop ikona ostari preko noći

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Siam

    10. februar 2023. | 09:32

    Najruznija je madona. Kako fizicki,tako i moralno. Vidi se da je prodala dusu necastivom. Ne bih voleo da je sretnem,plasim se njene pojave. Mracne sile su sa njom

    Podelite komentar

  • Ja2

    10. februar 2023. | 10:05

    Seron najbolje izgleda,negde sam procitala i da je veoma inteligentna.Sta ce joj plastika kad ima mozak?Inace,dokaz da zena moze da bude i lepa i pametna.

    Podelite komentar

  • xxx

    10. februar 2023. | 10:43

    Madona uzas,Seron kraljica

    Podelite komentar