• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Eva Longorija ne krije tajne svog izgleda: Otkrila na koje tretmane za lice i telo redovno odlazi

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dok se priprema za niz događaja na crvenom tepihu, Longorija kaže da se oslanja na proverene tretmane za lice i telo

  • 1
Eva Longoria Longorija Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudske dive su poznate po tome što uspešno kriju tajne svoje lepote, naročito ako je reč o podvrgavanju bilo kakvim hirurškim procedurama. Uvek je osvežavajuće kada neka poznata ličnost podeli sa javnošću kojim sve kozmetičkim procedurama se služi u cilju ulepšavanja i održavanja lepote.

Eva Longorija tvrdi da je kao "otvorena knjiga" kada je reč o ovome, te vrlo rado deli svoj privatni život sa svojih skoro 10 miliona pratilaca na "Instagramu". Zvezda se sprema za svoj rediteljski debi filma "Flamin' Hot", a sa tim dolazi i serija neinvazivnih tretmana kojima se podvrgava pred samu premijeru, pa je i odlučila da sa javnošću podeli šta je u pitanju.

- Radi se o tome da se osećate dobro u sebi, a samo vi znate šta to podrazumeva - počinje ona za "Popsugar".

- Mislim da nikog ne bi trebalo biti sramota da bilo šta drži u tajnosti, i niko ne bi trebalo da bude primoran da otkrije šta radi. Ne morate da kažete: "Radim ovo, ovo i ovo". A onda, sa druge strane, ako jeste, ne bi trebalo da postoji sramota oko toga - jasna je glumica.

Dok se priprema za niz događaja na crvenom tepihu, Longorija kaže da se oslanja na tretmane za lice i telo.

- Koristim ovaj tretman za telo zato što koristi radio-frekvenciju i jednostavno mi uvek zateže telo, morate videti rezultate - kaže ona.

U pitanju je uređaj za neinvazivni tretman koji koristi radio-frekvencijsku tehnologiju za ciljanje masti i oblikovanja mišića.

- Za mene konkretno, radilo se o buđenju stimulacije kolagena u stomaku, tako da dobijem dodatni podstrek koji mu je bio potreban.

Ovaj aparat, koji radi kontrakciju mišića, ima isti efekat kao hiljadu trbušnjaka, objašnjava Longorija.

- Isti tretman možete da uradite na svom licu. Zaista preoblikuje vašu kožu.

Sa ovim je krenula godinu dana nakon rođenja sina Santjaga.

- Počela sam da vežbam; vratila sam se svom režimu, vežbala sam, dobro jela, dobro spavala, i znate, moj stomak nije bio tako zategnut i moja koža nije bila zategnuta koliko sam želela - kaže ona .

Tada je Longorija saznala za tretman.

- Samo sam pomislila, "Vau, ovo je tako sjajan trik", i osećala sam se kao da je to tajna koju nikada nisam saznala. Bila sam tako srećna što savet dolazi od mame, a ne od slavne ličnosti, nije da samo bogati ljudi ovo rade. Svi su znali za ovaj laser koji može da stimuliše vaš kolagen i zateže vašu kožu. Pitala sam se, kako nisam znala za to.

Kao i mnoge druge poznate ličnosti, još jedna procedura od poverenja u koju se zaklinje pre velikih događaja radi po sličnom principu, a tiče se nege lica.

- To je "majka svih tretmana" jer je skup radio-frekvencija i mikroiglica i zaista cilja dublji sloj za remodeliranje kolagena. Zaista se osećam blistavije kada radim taj tretman. Nema zastoja, nije invazivan. To je zaista brza procedura. Ulazite i izlazite sa puno vremena na raspolaganju.

Da bi dodatno održala svoj mladalački izgled, Longorija se takođe oslanja na negu kože, posebno na hijaluronsku kiselinu, ali i na višenamenske proizvode koji štite od sunca, dok istovremeno tretiraju fine bore.

- Volim proizvode koje rade više od jedne stvari - kaže ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ja

    23. februar 2023. | 11:26

    Jel Ima to kod nas?

    Podelite komentar