• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marta Stjuart se služi ovim tretmanima da održi svoju lepotu u 81. godini: Saveti koje svaka žena treba da zna

Vreme čitanja: oko 2 min.

Martina kozmetičarka takođe daje najbolje savete za negu kože za žene starije od 60 godina

  • 1
Martha Stewart Marta Stjuart Foto: Profimedia/TASOS KATOPODIS/Getty images

Marta Stjuart uvek izgleda kao da živi svoj najbolji život, što se o odražava na njen izgled. U 81. godini, Stjuart tvrdi da nikada nije radila zatezanje lica i da ne uređuje svoje fotografije. Ona, međutim, veoma dobro brine o svojoj koži.

Karmela Barabas za "Vogue" objašnjava kako se ona brine o nezi lica Marte Stjuart:

- Radimo niz tretmana za Martu. Tu je evropski tretman lica, koji uključuje paru za detoksikaciju, ekstrakcije, laganu masažu lica i vrata praćenu kombinacijom prilagođenih maski, a dizajniran je da poboljša izgled vaše kože. Takođe radimo "pearl treatment", koji je prožet bisernim prahom bogatim proteinima i mineralima i radi na promovisanju meke, blistave kože; tretman vitaminom C, koji koristi moćne antioksidante za ciljanje teksture i tonusa kože, i K10 tretman za oči, koncentrisani tretman koji razbuđuje umorne oči za svestraniji svetliji ten.

Napominje da je izuzetno korisno imati prilagođenu rutinu nege kože kod kuće u tandemu sa tretmanima za dubinsko čišćenje lica. Oba rade zajedno na postizanju dobro izbalansiranog, blistavog tena.

Imajući to na umu, Martini omiljeni proizvodi su na bazi kolagena, tačnije maska koja vraća teksturu i elastičnost kože. Takođe, tu je i herbalni hidratantni serum koji koristi ekstrakt ginka i ginsenga za "dostavu" vlage u kožu. Hijaluronska lagana, hidratantna krema bez ulja, sa biljnom infuzijom, formulisana sa natrijum-hijaluronatom.

Revitalin noćna krema koja koristi kolagen i ulje vitamina A da neguje kožu preko noći. I sprej za lice sa alojom, biljem i ružinom vodicom u spreju, koji oživljava dehidriranu kožu.

Kozmetičarka takođe daje najbolje savete za negu kože za žene starije od 60 godina.

- Prvo i najvažnije, zaštitite svoju kožu od izlaganja suncu tako što ćete svakodnevno koristiti kremu za sunčanje kako biste izbegli preuranjene znake starenja, kao što su fine linije, bore i promena boje. Koristite prilagođeni režim nege kože koji uključuje serume protiv starenja kako biste ciljali i smanjili pojavu finih linija i bora. Takođe, predlažemo da koristite proizvode koji zadržavaju vlagu i nežno pilingiuaju jednom nedeljno kako biste uklonili dosadnu kožu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Nena

    24. februar 2023. | 12:41

    Zaboravili ste botoks.

    Podelite komentar