• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ublažite efekte starenja organskom kozmetikom koja sadrži "prirodni eliksir mladosti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog velike količine hranljivih sastojaka magareće mleko zovemo još i "prirodnim eliksirom mladosti"

  • 0
Calinesse kozmetika Foto: Ivica Račić

Čini se da se danas više nego ikada govori o tretmanima koji usporavaju starenje i čine kožu blistavom i sjajnom.

Lepa koža postala je imperativ, a samo zdrava i negovana koža može to i da bude. Stoga je najvažnije početi s negom lica na vreme i to sa prirodnim preparatima proverenog sastava.

Sastojici iz prirode za negu od davnina su bili ono nabolje što možemo koži da pružimo, a jedan od njih je magarće mleko, koje ima vrlo blagotvorna dejstva i smatra se lekom za kožu.

Ono hidrira i umiruje osetljivu kožu, regeneriše je i poboljšava njen kvalitet.

Upravo je magareće mleko glavni sastojak organske prirodne kozmetike "Calinesse" u kombinaciji sa plemenitim uljima, organskom cvetnom vodom i alpskim biljem. Ona neguje i čuva kožu na potpuno prirodan način i pogodna je za sve tipove kože.

Calinesse kozmetika Foto: Goran Popovski

Kozmetička linija "Calinesse" ponosni je vlasnik "Ecocert" sertifikata kvaliteta, proizvodi se u Švajcarskoj i sastoji se od 98 odsto prirodnih organskih sastojaka. Sve njihove formule podležu strogoj kontroli nezavisnih odobrenih laboratorija za dermatološko testiranje.

"Secret lacte" krema protiv bora

Kada govorimo o starenju, svesni smo da je to neizbežan prirodni proces, ne možemo ga sprečiti, ali možemo adekvatnom negom da ublažimo efekte starenja.

"Secret lacte" ili mlečna tajna je krema protiv bora koja ima sjajne efekte u regeneraciji, vlaženju kože i hranjenju najkvalitetnijim prirodnim sastojcima.

Calinesse kozmetika Foto: Goran Popovski

Krema koja pruža duži sjaj, čvrstinu i tonus kože sastoji se od magarećeg mleka kao osnove i organskog ulja jojobe, biljnog glicerina, pčelinjeg voska, organskog agranovog ulja i ši butera.

Zbog velike količine hranljivih sastojaka magareće mleko zovemo još i "prirodnim eliksirom mladosti". Ono sadrži visoku količinu antioksidanata, pa je efikasno kod obnavljanja ćelija kože, zbog čega je čini mlađom i blistavijom.

Magareće mleko sadrži i važan vitamin A, od kojeg nastaje retinol, omiljen zbog svoje sposobnosti da podstakne aktivnost ćelija kože. Zbog toga je sve popularniji sastojak u kremama protiv bora.

Tretmani "Calinesse" proizvodima

Tretmane "Calinesse" prirodnim proizvodima možete probati u “Divine medica“ klinici, a razvila ih je dr Elizabeta Prendzova u saradnji sa švajcarskim doktorima. Reč je o neinvazivnim tretmanima u antiejdžingu kojima je cilj održavanje mladolikosti na jedan potpuno prirodan način.

"Calinesse" nas vraća prirodi, a našoj koži pruža potpuno prirodne i neinvazivne tretmane koji pored nege umanjuju znake starenja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota