• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajna lepote Viktorije Bekam nisu skupi tretmani: Ona spava na svilenim jastučnicama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija je sa svojim pratiocima na "Instagramu" podelila korisan savet

  • 0
Viktorija Bekam Foto: Backgrid UK / Profimedia

Dobro je poznato da je za zdrav san potrebno spavati između sedam i osam sati u kontinuitetu. Osim što utiče na naše zdravlje, psihu, smirenost i sposobnost da budemo produktivni sledećeg dana, utiče i na lepotu.

Loš san ili spavanje na lošem i neudobnom jastuku može da učini da izgledamo umornije nego što jesmo, a nikakva šminka to sutradan ne može pokriti.

Kada je u pitanju laka nega lica, nema ničeg boljeg od spavanja na svilenoj ili satenskoj jastučnici koja će "maziti" vašu kožu i kosu preko noći!

Samo pitajte Viktoriju Bekam, koja kaže da godinama spava na jastuku prekrivenim svilom, pa nije ni čudo da izgleda tako fantastično.

Ukoliko izdašnu sumu novca dajete na kreme za lice, serume, vitamine i tretmane, uvrstite i ovu jednostavnu promenu koja će samo pospešiti efekat vaše rutine nege. Navodi se da se one ne gužvaju kao pamučne, stoga vam ne mogu ostaviti ni brazde na licu, niti će gužvati vaše lice i time pospešiti vidljivost bora.

Viktorija voli luksuznu 100 odstp svilenu jastučnicu, koju obožavaju i mnoge druge slavne ličnosti, od Tejlor Svift do Kardašijanki, Ris Viterspun, Blejk Lajvli, Arijana Grande, na primer.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota