• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mat ruž koji hidrira usne, da, moguće je!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruž koji pruža negu, hidrataciju i lepotu usana

  • 0
Avon Foto: Promo/ Avon

Sigurno si se do sada susrela sa mat ruževima koji su zaista odlični za dnevne i noćne izlaske, ali odustajaš od njih jer vrlo brzo isuše kožu usana. Ako je to scenario koji ti je već poznat, onda je pravo vreme da ti otkrijemo da imamo rešenje za tebe!

Kompanija Avon je intenzivno radila na nalaženju rešenja za taj problem i sada sa ponosom predstavlja novi Hydramatic Matte ruž za usne – mat ruž za usne sa hidrirajućim hijaluronskim jezgrom. Ovaj ruž će ti pomoći da tvoje usne budu baš onakve kakvima si ih oduvek zamišljala – negovane i hidrirane u isto vreme.

Avon Foto: Promo/ Avon

Kako bi tvoje usne izgledale što punije, a opet ostale hidrirane, zaduženo je hijaluronsko jezgro. Hijaluron je sastojak koji ovom mat ružu pruža negu i zaštitu u isto vreme.

Hydramatic Matte ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidriraju i štite kožu. Takođe, pored fenomenalnih sastojaka koje ovaj ruž ima u sebi, možete birati između širokog spektra boja i uživati u dugotrajnom efektu tokom dana.

Novi Hydramatic Matte ruž za usne dostupan je u Avon brošuri od 1. marta po ceni od 799 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota