• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kocka leda kao svakodnevna rutina nege: U borbi protiv starenja i za održavanje mladalačkog sjaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Laganim kružnim pokretima masirajte lice za postizanje najboljih rezultata

  • 0

Verujemo da ste čuli za krioterapiju, način lečenja lokalnom primenom hladnoće, koja se koristi još od 17. veka. Led je vrlo brzo počeo da se koristi i u kozmetičke svrhe - za blistavu i jedru kožu, koja emituje zdrav sjaj.

Odlična stvar kod ove terapije je što ne iziskuje odlazak u salon i prevelika ulaganja. Sve možete i kod kuće, na vama je samo da odlučite da li će tretiranje lica kockicama leda postati vaša svakodnevna rutina nege.

Uz "Le Cube" proizvod ne morate posezati za pravim ledom, zamotavati ga u krpu i tako nanositi. "Le cube" kocka je jedina koja će vam biti potrebna, jer se zamrzava na programiran način.

"Le Cube" kocku ostavite u zamrzivaču nanajmanje 24 sata. Nakon toga izvadite je iz zamrzivača i počnite kružnim pokretima da tretirate željeno područje lica, ono za koje smatrate da vam je najviše natečeno ujutru, na primer.

Održavajte lagan pritisak dok masirate lice, a za jedan tretman dovoljno je tri do pet minuta lagane masaže.

"Le Cube" je najbolje koristiti ujutru, pre nanošenja šminke, i uveče, nakon čišćenja lica.

Ovu kocku ispunjava tečnost koja se topi i zamrzava na određenoj temperaturi. Sjajna stvar je što je možete koristiti da umirite kožu nakon intenzivnih tretmana, jer je namenjena svim stanjima i tipovima kože.

Nakon primene na kožu lica, dubinski i značajno poboljšava elastičnost, smanjuje otoke, podstiče cirkulaciju, hladi i tonira kožu, smanjuje proširene pore, odlično se bori protiv podočnjaka i sjajan je partner u borbi protiv starenja kože.

Kako izgledaju pokreti koje treba koristiti pogledajte u videu sa početka teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota