• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovaj sastojak je osvojio sve TRENDOVE u nezi kože i najavljuje SVEŽINU I SJAJ

Vreme čitanja: oko 3 min.

U fokusu je nežnost koja pristaje svakoj ženi

  • 0
Pantenol Foto: Promo/ Galenika

2023. godina najavljuje prirodan ten kao imperativ i kao (novi) make-up trend. Ako prirodan ten zavlada svetskim modnim pistama – da li biste se usudile da ga ispratite?

Ne možemo reći da su dani jake šminke iza nas (ajlajner je ove godine in), ali sa sigurnošću možemo reći da ne postoji zamena za redovnu negu i skin-care rutinu. Hirdirana koža je nešto što se ne može sakriti, a zadovoljstvo prihvatanja sebe - tema koja se prepričava na pauzi za kafu.

Postoji puno proizvoda na tržištu koji ciljaju različita stanja kože, ali samo jedan proizvod može odneti titulu najprodavanijeg tokom 2022. godine. Broj prodatih kutija u apotekama širom Srbije*, ostavio je konkurenciju daleko iza sebe i dokazao da kvalitet ne mora skupo da se plati.

Pantenol Foto: Promo/ Galenika

5 proizvoda koji prave razliku

Pantenol by Galenika je brend koji spaja generacije. Uz njega učimo šta znači brinuti o sebi, imati podršku i kremu koja targetira različite delove tela.

Pantenol krem: Za negu i regeneraciju kože u svim vremenskim uslovima

Pantenol little helper je tu da reši svaku situaciju, može se naneti u tankom sloju i uz redovnu upotrebu pokazaće svoja učinkovita svojstva. Savršen je za ruke i lice, pogodan za osetljivu kožu. Kada je napolju hladno i duva vetar, kada je grejna sezona – Pantenol krem je tu da vrati elastičnost vašoj koži.

Pantenol Foto: Promo/ Galenika

Pantenol mast: Za intenzivnu negu suve kože

Pantenol mast zaista voli tvoju kožu i intenzivno je neguje. Daje joj pun osećaj hidriranosti bez zatezanja, čineći je glatkom i sjajnom. Idealan je za tretiranje suvih, ispucalih peta i laktova, kao i za prevenciju sitnih bora. Čak i kada je naneseš u tankom sloju ona pravi razliku. Savet plus – nanesi mast na predeo oko zanoktica svake večeri za lepši izgled ruku.

Pantenol rastvor: Za bujniju kosu i negu nakon brijanja

Pantenol rastvor je idealan saveznik za bradu, ali i odmah pošto odlučiš da je obriješ. Njegova umirjuća dejsta i lako nanošenje će umiriti iritiranu kožu i pružiće joj osećaj hidriranosti. (psst! priča se po gradu da je idealan u kombinaciji sa drugim proizvodima i preparatima za negu, a takođe ga mnoge žene koriste kao glavni sastojak u svojim home-made spa pakovanjima).

Pantenol oriblete: Za regeneraciju sluzokože i svežinu usne duplje

Pantenol oriblete podižu samopuzdanje i uklanjaju osećaj neprijatnosti u grlu. Uz vitamin C koji sadrži, doprinosi osećaju svežine i zdravlja sluzokože u ustima.

Pantenol pena: Za hidrataciju velike površine kože

Stalno si u žurbi, leto je tvoje omiljeno godišnje doba i slaba si na lepe mirise?

Nežno plava boja bočice će te asocirati na bezbrižne dane pored mora, kada ti je samo par sekundi bilo dovoljno da namažeš telo i zamirišeš na slobodu! Idealan za negu velikih površina, posle sunčanja, depilacije, kupanja, a i tek onako jer je pena iz bočice zabavna.

Pantenol Foto: Promo/ Galenika

Da zaokružimo priču sa početka – večita mladost ne postoji, samo redovna nega. Za hidriran i prirodan izgled bez muke biraj proverene proizvode sa dugom tradicijom po svojoj meri.

Pantenol Galenika proizvode možete naći u svakoj bolje snabdevenoj apoteci.

*IQVIA: Pantenol Galenika br. 1 po prometu u kutijama na srpskom tržištu po zbirnoj klasifikaciji OTC1 i to: 06 Skin care i 81- 83 Beauty products.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota