• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ko je Ines de Ramon, misteriozna nova devojka Breda Pita

Vreme čitanja: oko 3 min.

U ovom trenutku radi kao šef veleprodaje za brend nakita "Anita Ko Jewelry" sa sedištem u Los Anđelesu, čiji su veliki fanovi zvezde poput Hejli Biber, Kortni Kardašijan i Mendi Mur

  • 0
Ines De Ramon devojka Bred Pit Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dizajnerka nakita Ines de Ramon trenutno se našla u žiži javnosti jer izlazi sa čuvenim glumcem i oskarovcem Bredom Pitom.

Par je primećen u bekstejdžu na Bono koncertu u Los Anđelesu u novembru 2022. godine, a samo nekoliko dana kasnije, izvor je otkrio da se Pit i de Ramona "zabavljaju nekoliko meseci". 

Pre veze sa Pitom, de Ramon je bila udata za glumca iz "Vampirskih dnevnika" Pola Veslija, ali se par daleko od javnosti razveo nakon tri godine braka u septembru 2022.

Pa ko je nova devojka Breda Pita?

O Ines de Ramon se ne zna baš mnogo. Radi u industriji nakita. Diplomirala je na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine sa diplomom poslovne administracije. Takođe poseduje sertifikat zdravstvenog trenera u ishrani Instituta za integrativnu ishranu.

Međutim, većina njenog profesionalnog iskustva je u vezi sa nakiton. Na njenom "LinkedIn" profilu navodi se da je ranije radila na odeljenju nakita u "Christie's" kod luksuznog švajcarskog draguljaru De Grisogona. U ovom trenutku radi kao šef veleprodaje za brend nakita "Anita Ko Jewelry" sa sedištem u Los Anđelesu, čiji su veliki fanovi zvezde poput Hejli Biber, Kortni Kardašijan i Mendi Mur.

U februaru 2022, de Ramonova je glumila u foto kampanji za brend, koju je podelila na svom "Instagramu".

De Ramon takođe govori više jezika, s obzirom na to da većinu svojih "Instagram" postova piše na francuskom. Takođe dobro govori engleski, nemački i italijanski jezik.

Brak sa Veslijem i veza sa Pitom

Svoju vezu za bivšim mužem objavila je na "Instagramu" 2018. godine, venčali su se godinu dana kasnije, ali je de Ramonova tek 23. jula 2020. (na prvu godišnjicu) javno objavila fotografiju sa venčanja. Sudeći prema njihovom "Instagramu", vreme su najradije provodili na skijanju i snoubordingu.

Posle više od tri godine braka, de Ramon i Vesli su se tiho razdvojili u septembru 2022.

- Odluka da se razdvoje je obostrana i doneta je pre pet meseci. Oni zahtevaju privatnost u ovom trenutku - kratko je saopštio njihov predstavnik za medije.

Ines De Ramon De Ramon sa bivšim suprugom / Printskrin:Instagram/inesderamon

Nakon što se razvela od, prvi put je primećena sa Pitom na Bono koncertu u novembru 2022. godine, kada je "izvor" rekao da se oni "zabavljaju već nekoliko meseci“. Isti izvor je tada otkrio da su se oni "upoznali preko zajedničkog prijatelja" i da je Pit "zaista zaljubljen" u de Ramon.

Drugi izvor, blizak holivudskom glumcu tada je otkrio za "People" da "to nije ekskluzivna veza“, ali da Pit "uživa da provodi vreme sa njom". Već u  decembru prošle godine, Pit je poveo de Ramonovu na premijeru svog filma "Vavilon" u Los Anđelesu. Par je navodno viđen na afterpartiju sa rukama obgrljenim jedno oko drugog.

Vesti su se posle samo nizale, te su zajedno proslavili njegov rođendan i Novu godinu; Pit joj je poslao cveće za dan zaljubljenih i viđeni su u Parizu na romantičnoj večeri.  Neko blizak paru je otkrio da je Bred sedeo pored Ines, da su bili veoma slatki i koketljivi, da bi se "moglo bi se reći da ga ona čini srećnim."

- Oni se zabavljaju i izlaze - rekao je insajder za "People" i dodao: - Imaju dobru stvar. Nema stresa. Bred uživa u tome. Pit se trenutno ne viđa ni sa kim drugim i veoma je srećan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota