• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi izgled Megan Markl: Jedni nagađaju da se operisala, a drugi tvrde da kopira Kejt Midlton

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Markl je u velikoj meri bila van javnosti poslednjih meseci, što je navelo mnoge da spekulišu da je možda imala neke kozmetičke procedure

  • 0
Meghan Markle Megan Markl

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl se prvi put pojavila otkako je objavila da neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, a neki kažu da je njen prelep novi izgled "sumnjivo sličan" izgledu koji princeza Kejt Midlton neguje već godinama.

Markl je debitovala sa elegantnom ispravljenom frizurom dok se pojavila preko video-linka na TED Talk svog prijatelja fotografa Misana Harimana tokom vikenda, što je izazvalo spekulacije među publikom koja je sve to ispratila na društvenim mrežama.

- Tužna Megan Markle toliko želi da bude Kejt Midlton - napisao je jedan korisnik Tvitera, postavljajući pitanje da li je bivša glumica promenila više od svoje kose.

Drugi je tvrdio da je Markl promenila boju očiju kako bi izgledala kao Kejt.

- Bože. Megan Markl, koja je ljubomorna i opsednuta princezom od Velsa, nosi kontaktna sočiva boje lešnika da bi izgledala kao Kejt.

- Izgleda kao da pokušava da izgleda kao Kejt... to se neće desiti - ogorčeno je tvitovao drugi.

U međuvremenu, mnoge njene pristalice su negirale da se radi o bilo kakvim korekcijama.

- Megan nije imala plastičnu operaciju. Sve je u vezi sa osvetljenjem, uglovima i konturisanjem. A ispravljanje kose je nešto što rade mnoge crne žene - prenosi "NY Post" komentar fana.

Neki su, u međuvremenu, tvrdili da divna Markl možda nije želela da liči na princezu, već na holivudske zvezde: "Hoće li da bude Dženifer Lopez, Kim Kardašijan ili Dženifer Aniston?", stoji u komentarima ispod video-snimka.

Markl je u velikoj meri bila van javnosti poslednjih meseci, što je navelo mnoge da spekulišu da je možda imala neke kozmetičke procedure.

Drugi su pak nagađali šta sve od kozmetičkih procedura je možda urađeno: fejslift, filer u usnama, uklanjanje bukalne masti, više filera u obrazima, botoks, suptilnije fasete, implantat u bradi.

Predstavnici vojvotkinje Markl odbili su da komentarišu nove optužbe, ali insajderi bliski njoj rekli su za "The Post" da je negirala tvrdnje o operacijama.

Više izvora koji su radili sa Markl rekli su da se ona ugojila tokom obe trudnoće i da je konačno izgubila težinu koju je dobila sa ćerkom Lili, što je razlog za njen novi izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota