• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kajli Džener utišala glasine na temu plastičnih operacija: "Ne žalim zbog toga"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kardašijan porodica prepoznatljiva je pre svega po enormnom broju estetskih zahvata na svojim licima i telima. Međutim, Kajli ovo opovrgava

  • 0

Kajli Džener se ne suzdržava kada je u pitanju rasvetljavanje glasina o njoj, uključujući zabludu da je imala mnogo plastičnih operacija na licu.

Naime, ona je rekla sledeće:

- Mislim da je velika zabluda o meni da sam imala toliko operacija na licu i da sam bila neka nesigurna osoba, a zaista nisam! Da, volim pune usne i želela sam pune usne, ali dok sam odrastala uvek sam bila najsamopouzdanija osoba u sobi, devojka koja je nastupala za sve. Imala sam samo jednu nesigurnost i to su bile usne, pa sam koristila filere i to je najbolja stvar koju sam ikad uradila, ne žalim zbog toga.

Dženerova je objasnila kako je, otkad je postala majka, počela još više da ceni svoj izgled.

- To me je nateralo da više volim sebe. Sada vidim svoje crte lica na ćerki i sinu, i znate, moja ćerka liči na mene. U njoj vidim svoju lepotu i to me je nateralo da se zavolim. Ali za mene, lepota se uvek menja - istakla je popularna influenserka i biznismenka.

S obzirom na učestalost apsolutnih transformacija kada je u pitanju izgled, u ovoj porodici, pitanje je da li će većina poverovati u njene reči.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kajli Džener je obukla toliko usku haljinu da je jedva mogla da hoda: Pridržavali je da ne padne

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota