• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marta Stjuart u 81. godini pozira za naslovnicu u kupaćem: Ona je najstariji "Sports Illustrated" model

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored nje fotografisane su još tri poznate dame

  • 0
Marta Stjuart Martha Stewart Foto: Shutterstock

Marta Stjuart je postala najstariji model sa naslovnice "Sports Illustrated" ikada, pozirajući za godišnje izdanje časopisa u svojoj 81. godini.

Televizijska ličnost i kuvarica jedna je od četiri modela naslovnice za ovogodišnje izdanje, čiji je cilj da proslavi moćne žene koje "žive u svetu u kome ne osećaju ograničenja, interno ili eksterno". Ostali modeli su glumica Megan Foks, manekenka Bruks Nejder i muzičarka Kim Petras, piše "Guardian".

- Kada sam čula da ću biti na naslovnoj strani, pomislila sam: "Oh, pa to je prilično dobro". Biću najstarija osoba, mislim, ikada na naslovnoj strani "Sports Illustrated" - rekla je Stjuart u intervjuu za naslovnicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador)

- I ne razmišljam mnogo o godinama, ali sam mislila da je ovo nekako istorijsko i da je bolje da izgledam stvarno dobro.

Martino pojavljivanje na naslovnici je čini najstarijom ženom koja je ikada pozirala za izdanje "Sports Illustrated", nadmašivši majku Ilona Maska, manekenku Mej Mask, koja je pozirala 2022. kada je imala 74 godine.


- Moj moto je oduvek bio: "Kada završiš sa promenom, završio si", pa sam pomislila, zašto ne bih bila spremna za ovu životnu priliku - Stjuart je napisala na "Instagramu".

U nastavku je objasnila kako se nada se da će sve nas ova naslovnica inspirisati da izazovemo sebe da isprobamo nove stvari, bez obzira u kojoj se fazi života nalazimo.

- Nikada u životu nije dozvolila da okolnosti diktiraju njen ishod - rekao je glavni urednik "Sports Illustrated Swimsuit", MJ Dai, o Marti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota