• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle smrti supruge saznao istinu o njoj: “45 godina smo bili u braku, mislio sam da je poznajem”

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponekad nam ni decenije nisu dovoljne da upoznamo nekog

  • 3

Kako godine prolaze, tako i bračni partneri sve više počinju da liče jedno na drugo, pa se i ne kaže džabe “srodna duša”. Toliko dobro poznajemo drugu osobu da verujemo da ne postoji nijedna tajna među nama. Ipak, to je opovrgnuo jedan čovek koji je podelio svoju priču sa javnošću.

Naime, njemu je supruga Sju umrla sa 73 godine od raka dojke i, iako su proveli 45 godina zajedno, do tog perioda je verovao da je odlično poznaje.

Mislio je da ne postoji deo o njoj koji ne poznaje, sve dok nije otkrio dnevnike.

slova pisanje abeceda Foto: Pixabay

Nekoliko dan po njenoj smrti, izvukao je fotografiju s njihovog venčanja iz daleke 1973. godine.

- Upoznali smo 10 meseci pre nastanka te fotografije i to u trenutku kada se ona razvodila od muža sa kojim ima jednu ćerku dok je druga bila na putu – rekao je ovaj čovek, prenosi “Huff Post”.

Teško je podneo odlazak supruge, a kako bi lakše to prevazišao, on je počeo da čita iskustva drugih. U jednom trenutku je saznao da iako su delili sve, neke tajne je Sju zaključavala i nije delila ni sa kim. To je saznao kada je otkrio istražujući kuću i otkrio njene dnevnike. Tada je uočio da je imala tajne, a srce mu se slomilo jer je u jednom od dnevnika pročitao rečenicu:

- Mislim da ga mrzim.

Ta rečenica se odnosila na njega. Nikada nije saznao da nije bila srećna zbog njihovog preseljenja u Pitsburg, dosadile su joj promene, a ona mu to nikad nije rekla. Ne zna zašto to nije rekla naglas, jer sada kada vrati film, oseća da su njegove potrebe bile iznad njenih, ali to sve zarad dobrobiti cele porodice.

Vreme je da on krene dalje i cela okolina mu pomaže u tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona je preniska, on je previsok: Evo kako njihova ljubav funkcioniše

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Qwerty

    24. novembar 2023. | 07:42

    Svaki čovek ima neku tajnu. Neko veću, neko manju. Pre mnogo godina živeo sam sa devojkom 2 godine. Znači nije bilo samo zabavljanje, nego smo isti hleb jeli dve godine. Od samog početka veze znao sam da je imala brak i sina iz tog braka koji je živeo kod oca. Imao sam priliku i da upoznam divno dete. Nakon dve godine odlučimo da se venčamo. Odjednom ona menja ploču, zahladjenje odnosa, nije je interesovalo šta ćemo da jedemo danas i sl. I jedan dan ona meni kaže da ima drugog. Ja van sebe i tako ona dok sam ja radio pokupi se i ode. Bilo je to 1996. godina. U tom bunilu, s obzirom da sam znao gde joj živi bivši muž, nadjem broj fiksnog telefona, naravno mobilni nije postojao, i javi se sestra od bivšeg muža. Oni su čuli samo za mene. Ja se predstavim i kažem šta je uradila, da mi je mnogo teško i da samo želim da popričam sa nekim ko je nju poznavao jer ja izgleda da je nisam dobro upoznao. Devojka, kojoj sam zahvalan na razumevanju, mi na to odgovori : " Hm, pa to i liči na nju" i u daljem razgovoru saznam da je bivša devojka u stvari imala dva braka pre mene i starijeg sina za kojeg ja nisam imao pojma i kojeg nikada nije posetila bar za dve godine koje smo bili zajedno. Tako da nikome ne treba bezrezervno verovati.

    Podelite komentar