• 9

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brižit Makron čekala 10 godina da se uda za Emanuela da ne bi upropastila život svoje dece: Imala je 40, on 15

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predsednik Makron je prilikom prijema na ceremoniji njihovog venčanja rekao da se zahvaljuje svima što su ih prihvatili, iako nisu baš sasvim "normalan par"

  • 9
Emanuel Makron Bridžit Emmanuel Macron Brigitte Francuska predsednik Foto: Profimedia/ Blondet Eliot/ABACA/Abaca Press

Brižit Makron kaže da je čekala čitavu deceniju da se uda za francuskog predsednika Emanuela Makrona kako bi izbegla da uništi živote svoje dece, koja su bila otprilike njegovih godina.

Francuska prva dama (70) dala je neuobičajen uvid u svoj odnos sa suprugom (45) u intervjuu za štampano izdanje magazina "Paris Match", kako prenosi "Tajms".

- Jedina prepreka su bila moja deca. Uzela sam neko vreme da im ne uništim živote. To je trajalo 10 godina, ali nisam želela da propustim svoj život.

Par je počeo da se viđa kada je ona imala 40, a on 15 godina. Bila mu je nastavnica drame u školi u Amijenu, gradu u severnoj Francuskoj, i čak je imala ćerku koja mu je bila drugarica iz razreda.

Čak i kada su ga roditelji poslali u Pariz, nakon što je njihova veza izašla na videlo, on je i dalje bio odlučan da bude sa njom.

- Rekla sam sebi da će se zaljubiti u nekoga njegovih godina. To se nije dogodilo. Ne znam kako bi moji roditelji, koji su bili uzor vernosti i dobrog obrazovanja, reagovali na naš brak.

Razvela se od svog bivšeg supruga Andre-Luisa Ozijera, bankara, 2006. godine. Ozijer je umro 2019. Oni imaju jednog sina i dve ćerke, koji sada imaju 48, 46, odnosno 39 godina. Zatim se udala za Emanuela Makrona 2007. godine, 10 godina pre nego što je on postao francuski predsednik 2017. I dok su se njegovi roditelji nadali da će udaljenost rashladiti žar strasti, mladi Emanuel se zakleo da će se oženiti bivšom gospođom Ozijer i čvrsto se držao svoje zakletve. Makron je sa 39 godina postao najmlađi predsednik Francuske u istoriji, koliko je imala i njegova supruga kada su se upoznali.

Predsednik Makron je prilikom prijema na ceremoniji njihovog venčanja rekao da se zahvaljuje svima što su ih prihvatili, iako nisu baš sasvim normalan par.

Hvaleći svog muža, prva dama je rekla da je njegov oštar intelekt i dalje iznenađuje svaki dan.

- Nikada nisam videla takvo sećanje... takav intelektualni kapacitet. Imala sam mnogo sjajnih učenika, a nijedan nije imao njegove sposobnosti. Uvek sam mu se divila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oženite se Ruskinjom: Ona upoznaje žene sa muškarcima sa Balkana

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Majka

    21. novembar 2023. | 15:31

    Sada takvi izopaceni umovi kroje svetsku sudbinu! Zato i jeste svet u ovom haosu.

    Podelite komentar

  • Ovo

    21. novembar 2023. | 12:34

    Normalizacija pedofilije? Romantiziranje pedofilskog odnosa nema za svrhu ništa drugo osim toga.

    Podelite komentar

  • RV

    21. novembar 2023. | 14:06

    Znači pedofili u Francuskoj su zaštićeni zakonom, a kod nas ih kobajagi ćeraju i sude.

    Podelite komentar