• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naravno da izgledam starije, osvojila sam džekpot": Njihova razlika u godinama podelila javnost na internetu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna priča koja pokazuje da ljubav sve pobeđuje

  • 1
Tina i Kasper Foto: TikTok/tinamiks

Tina Kubinska Slot se do ušiju zaljubila u Kaspera Boruma, nakon što su se pronašli na aplikaciji za upoznavanje. To u današnje vreme i nije toliko neuobičajeno pošto smo nekako svi u svetu digitalizacije, ali ono što je izazvalo polemiku u javnosti jeste razlika u godinama.

Tina ima 42, a Kasper obrnutu cifru - 24 godine!

Kada su uplovili u vezu, ona je izjavila da ne može biti srećnija posebno zato što pored sebe ima muškarca čak 18 godina mlađeg, piše "The Sun".

@tinamiks I stil dont care what people think 😉 #agegap #relationshipgoals #lovestory #youngerbf #pov #onthisday ♬ original sound - Tina Kubinska Slott

Na društvenim mrežama, pre svega na "TikTok-u", redovno objavljuju zajedničke snimke ohrabrujući druge da nikad ne treba da odustanu od traženja prave ljubavi.

Tina je pričala da joj je okolina govorila da su njena očekivanja od partnera u vezi "prevelika", ali ona nikad nije odustajala i na kraju je našla svog princa na belom konju i dokazala "da se nikad ne treba zadovoljiti manjim" nego što smatrate da zaslužujete.

Na snimcima se vidi kako se Kasper ophodi prema njoj: kupuje joj bukete cveća, ali i pokazuje svoje umeće spremajući jela koja ona voli. Isto tako joj i donosi doručak u krevet, što je možda najveći san mnogih devojaka.

U komentarima joj neki govore da je prava srećnica i da je pronašla "dijamant", ali su hvalili i njegovu mamu "jer je vaspitala sina u pravog gospodina". Što je istina - sve potiče od kuće. I Tina se slaže sa njima - osvojila je, kaže, džekpot.

Ipak, uvek će biti i onih na drugoj strani. Mogu se pročitati i komentari suprotni njihovim uverenjima. Jedan od onih koji se može okarakterisati kao okrutan jeste i da "ona izgleda mnogo starija od njega baš poput mame". Tina im nije ostala dužna:

- Naravno da izgledam starije!

Još jednom je kroz ovu priču potvrđeno da ljubav ne zna za granice, ali ni za godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Nika

    2. januar 2024. | 03:14

    Sa srecom,lep su par.Nekako su veze sa razlikom u godinama interesantnije i uzbudljivije .

    Podelite komentar