• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Između njih su 22 godine razlike i ljubav kojoj on zahvaljuje za svoja dostignuća

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Harison Ford i Kalista Flokhart su fanovima u početku možda izgledali kao neverovatan par, ali njihova ljubav je izdržala test vremena

  • 0
Harison Ford Foto: Tanjug/AP

Harison Ford je bio emotivan dok je nedavno prihvatao nagradu za karijerno dostignuće na Critics Choice Awards.

Glumca je predstavio reditelj "Indijane Džons - Dial of Destiny", Džejms Mangold, koji je Forda nazvao "najvećom i najsjajnijom zvezdom".

- Najveće zvezde u poznatom univerzumu nazivaju se promenljivim hiperdivovima. Hipergiganti su oko 1700 puta veći od našeg Sunca. Hiperdžin je toliko velik da se u njemu može sadržati pet milijardi naših sunca, a oni su toliko teški da vuku druga nebeska tela ka sebi. Naravno, Harison Ford je zvezda. Međutim, večeras tvrdim da je on promenljivi hiperdžin. Zvezda tako velika da sadrži mnoštvo. Zvezda tako jedinstvena da privlači druge zvezde. Zvezda tako sjajna da je zagrejao svaki naš život u ovoj prostoriji u ovoj publici, a verovatno i na ovoj planeti.

Ford je dobijao ovacije dok je izlazio na scenu, dok je kamera bila usmerena ka njegovoj uplakanoj supruzi Kalisti Flokhart.

- Želim da se zahvalim svojoj divnoj supruzi, koja me podržava kada mi je potrebna velika podrška, a meni treba mnogo podrške - dodao je on.

22 godine razlike nisu bile prepreka

Harison Ford i Kalista Flokhart su fanovima u početku možda izgledali kao neverovatan par, ali njihova ljubav je izdržala test vremena. Glumački dvojac je počeo da se zabavlja nakon susreta na 59. dodeli Zlatnih globusa 2002. Zvezda "Indijane Džonsa" je tada imao 60 godina i bio je 22 godine stariji od Kaliste.

Par se venčao osam godina kasnije 2010. godine nakon što je Ford zaprosio na porodičnom odmoru godinu dana ranije. Pre njihove veze, Ford se dva puta ženio i ima četvoro dece iz tih brakova.

Kasnije je usvojio Kalistinog sina Lijama, kojeg je ona sama usvojila 2001. godine.

- Zaljubljen sam - rekao je Ford o Kalisti u intervjuu 2003. godine.

- Romantična ljubav je jedna od najuzbudljivijih i najispunjenijih vrsta ljubavi i mislim da postoji potencijal za to u bilo kojoj fazi života. Nisam bio iznenađen što uopšte mogu da se zaljubim, a nisam bio iznenađen ni što se to desilo.

Posle sedam godina zabavljanja, Harison i Kalista su se verili na jedan od najromantičnijih dana u godini - Dan zaljubljenih. Krunisali su ljubav u junu 2010. godine, kada su se venčali na intimnoj ceremoniji u Santa Feu u Novom Meksiku - gde je Harison bio u jeku snimanja "Kauboja i vanzemaljaca".

U braku su 14 godina, Ford sada ima 80 godina, Flokhart ima 58.

Par se i dalje redovno pojavljuje na dodelama nagrada i filmskim i televizijskim premijerama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gledaoci će u filmu Nedelja osetiti emociju duše Džeja Ramadanovskog

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle