• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

4 godine je puštao kosu za svoju devojku: "Eto, sad me neće ostaviti"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljubavna priča koja je osvojila srca mnogih

  • 0

Većini kosa predstavlja izvor samopouzdanja, zbog čega smo predani njenom održavanju, stalnom negovanju i poseti frizerima.

Hana i Kodi su par iz Mičigena, koji je privukao pažnju neobičnom pričom o kosi, ali i svojoj ljubavi.

Hana je 27-godišnjakinja, koja ima alopeciju, zbog koje je njena kosa počela drastično da opada. Alopecija joj je dijagnostikovana sa sedam godina, nakon čega je počela da se privikava na perike.

Iako je postepeno gubila kosu, 2018. godine je drastično počela da opada, što se odnosilo i na gubitak trepavica i obrva. Da bi sebi olakšala, kako navodi, jednog dana je "presekla" i odlučila da obrije ostatak kose. 

Ovo se dogodilo neposredno pre nego što je upoznala Kodija.

- Kada sam upoznala Kodija, imao je kratku, slatku frizuru. Ali nakon šest meseci zabavljanja, doneo je odluku kojoj se nisam nadala - priseća se Hana za "NyPost".

Kodi je predložio da učini Hani jednu veliku stvar:

- Recimo da ja želim da puštam kosu za tebe, da bi od nje napravili periku - koliko dugu kosu bi volela da imaš? - upitao je.

Bez oklevanja, Hana je poželela oko 70 centimetara, jer je obožavala kose te dužine. Neznajući da je njen dragi iskreno postavio pitanje, kako bi zaisto tako nešto učinio.

- U redu onda. Počinjem da puštam kosu - rekao joj je.

Hana ga je pogledala zbunjeno i upozorila ga da za tako nešto treba barem tri do četiri godine. Na to se Kodi nasmejao i rekao da je to sasvim u redu.

- Eto, barem neće raskinuti sa mnom, ako puštam kosu za nju - našalio se Kodi, pričajući o svom četvorogodišnjem putovanju.

Kada mu je kosa porasla do brade, Kodi je počeo ozbiljnije da shvata njeno negovanje. Navodi da je tada počeo da istražuje šta treba raditi, kako je najbolje očuvati, a sve to je ispratio skupocenim preparatima, kako bi svojoj Hani dostavio savršenu kosu. Nije bilo lako za muškarca istražiti sve proizvode i shvatiti njihove benefite, ali Hana mu je u tome vrlo rado pomogla.

- Svako veče je spavao sa ispletenom kikom ili na svilenoj jastučnici, da slučajno ne bi došlo do oštećenja dlake. Kod rođake se dodatno raspitao o šišanju, kao i o dodatnim preparatima. Vrlo se trudio, zbog čega sam ga još više zavolela - navodi Hana.

Konačno, kosa je dostigla 60-ak centimetara, pa su odlučili da je vreme za šišanje. Otišli su kod fizera, koji je pažljivo skratio Kodiju kosu, te su pramenove vezali u repiće i poslali da profesionalci naprave periku.

Nedeljama kasnije, čekanju je došao kraj. Perika je stigla, a Hana se nije uzdržala suza.

- On je spavao kada je kosa stigla, pa sam se brže-bolje našminkala i sredila. Namestila sam periku i pogledala sam se u ogledalo. Suze su mi odmah krenule. Tako dugo sam čekala ovaj poklon, a osećaj je neverovatan. Toliko sam se osećala voljeno i isto toliko ljubavi sam osećala prema njemu - navodi ona.

Kodi je predložio da ovu periku nosi na dan venčanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Njihova ljubav je oduševila svet: Baka i deka se grle na ulici

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle