• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vilijam Mejsi je prosio Felisiti Hafman više puta tokom 15 godina: Pristala je shvativši da će ga izgubiti

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac iz kultnog "Farga" ostao je uz suprugu kad je 2019. godine bila uhapšena zbog navodne umešanosti u prevaru pri upisu svoje ćerke na fakultet

  • 0
Felicity Huffman, William H Macy Foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Felisiti Hafman i Vilijam Mejsi u braku su više od 20 godina, što njihovu ljubav čini jednom od najdugovečijih u Holivudu.

Slobodno se može reći da su izdržali test vremena i života koji je brojne izazove stavio pred njih. Venčali su se pre više od 20 godine, nakon 15 godina veze.

- U čemu je tajna? Mislim da nema tajne. Ali uglavnom, imamo sreće. Upoznao sam je, rekla je "da", zajedno smo odrasli u pozorištu, imamo zajedničke interese, a ona je dobra žena i uvek se razvija. I niko me nikad nije video onako kako me ona vidi - izjavio je Vilijam u jednom od intervjua za "US Weekly".

Glumci su bili i dobre kolege, na čemu su im mnogi zavideli, mislivši da im sve ide previše lako.

- Ne pokušavajte ovo kod kuće, deco. Ovo nije dobra ideja. Pričamo i hodamo. Čitam njene scenarije, ona čita moje, dajemo jedno drugome beleške, ponavljamo rečenice jedno drugome. To je opasno područe, ali ako ste u dobrom braku, možete ga proći - poručio je Vilijam.

I Felisiti, koju najbolje znamo kao Linet iz "Očajnih domaćica" se složila s Vilijamom u nekoliko navrata.

- Posrećilo mi se, udala sam se za Vila Mejsija. Ne znam kako uspevamo u braku, samo sam imala sreće - zaključila je.

Glumac iz kultnog "Farga" ostao je uz suprugu kad je 2019. godine bila uhapšena zbog navodne umešanosti u prevaru pri upisu svoje ćerke na fakultet. Na kraju je priznala krivicu za optužbe za prevaru kasnije te godine i odslužila je 11 dana kazne u zatvoru i završila svoju punu kaznu godinu dana kasnije.

Vilijam je i tada pokazao koliko je voli pa je pre izricanja njene kazne poslao sudiji pismo o Felisiti.

- Ako smem, hteo bih vam reći još jednu stvar, svaka dobra stvar u mom životu dogodila mi se zbog Felisiti Hafman - napisao je tada i mnoge dirnuo.

Inače, upoznali su se u pozorištu ranih 1980-ih, a uskoro su počeli izlaziti i bili su vezi 15 godina pre nego su odlučili da se venčaju.

Vilijam je zaprosio nekoliko puta tokom nekoliko godina, ali ona bi ga svaki put odbila.

- Jako sam se bojala braka i mislila sam da bih radije stala pred autobus koji se kreće nego što bih se udala - priznala je glumica u razgovoru za "Tribune News" 2015. godine.

Čak su u jednom trenutku i raskinuli i to na pet godina, a on ju je ponovno zaprosio nakon dugog prekida.

- Konačno sam bila dovoljno pametna da kažem: "Udaću ću se za ovog tipa ili ću ga stvarno izgubiti zauvek"... Znala sam da ne mogu reći ne - priznala je za "Tribune News".

Njih dvoje su se konačno venčali 1997. godine i tri godine kasnije su dobili ćerku Sofiju, a pet godina kasnije i Džordžiju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dr Iman Assi i dr Ronald Milošević - zavoleli su se na radnom mestu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle