• 6

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona ima 56 i za vezu bira 20-godišnjake: "Starci" joj smetaju jer brinu o penziji i plaćanju alimentacija

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Alena je ranije izlazila sa muškarcima svojih godina, ali joj je brzo dosadila ista stara rutina i njihovi zdravstveni problemi

  • 6

Jedna 56-godišnja žena otkrila je da se viđa samo sa muškarcima koji imaju 20 godina, pošto se zasitila dosadnih intimnih odnosa sa starijim muškarcima.

Alena Sent Džejms, iz Čikaga, prvi put je bacila pogled na mlađe momke pre četiri godine, nakon što je otkrila da oni njenih godina ne mogu da prate njenu žudnju za životom.

Njen najnoviji dečko ima samo 23 godine, razlika u godinama je 33.

Na "Instagramu" samoprozvana manekenka je objasnila zašto više nikada neće izlaziti sa starijim muškarcem, a kontroverzni snimak je prikupio desetine hiljade pregleda.

- Izlaziću samo sa momcima od 20 godina. Upoznala sam svog 23-godišnjeg ljubavnika pre nekoliko meseci. Imala sam ljubavnike u prošlosti koji su bili mlađi od mene, ali on je do sada najmlađi. Volim njegov dečački lep izgled, slatko držanje i vitalnost. On je tako pozitivan, opušten, ima sjajno telo i bujnu kosu. Za razliku od starijih muškaraca, mladići imaju sjajna tela, mekani su u nekim oblastima, a u drugim zaista ne. Neću izlaziti sa nekim ko ne može legalno da pije alkohol u Americi, ali ne mogu više da zamislim da izlazim sa nekim starijim od 40 godina jer postaju mrzovoljni starci.

Alena je ranije izlazila sa muškarcima svojih godina, ali joj je brzo dosadila ista stara rutina i njihovi zdravstveni problemi.

- Starci imaju probleme sa leđima, erektilnu disfunkciju, loš stav i dosta prošlosti. U spavaćoj sobi, to je ista stvar iznova i iznova - jedna ista pozicija. Odnos ili nije postojao ili je bio obavezan. Nije bilo spontanosti ili želje. Sa mlađim muškarcima, vođenje ljubavi je neverovatno! Oni su živahni, razigrani i apsolutno uživaju u zadovoljstvu starije žene. Za njih je moja starija koža egzotična. Oni vole moj celulit i činjenicu da moje grudi nisu pale. Za njih je raj da istražuju nekoga sa starijim telom.

Iako su intimni odnosi važni, to nije jedina pozitivna razlika koju je Alena primetila.

- Stariji su zabrinuti za penziju ili plaćanje alimentacije bivšim suprugama i deci. Mladi ljudi se zabavljaju, žele da se zabave sa mnom i izađu. Ne želim da se udam za ove muškarce, ne vidim ovo kao dugoročno. Za sada je dobar trenutak, ali ja sam završio sa muškarcima mojih godina.

Korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na njen video, koji navodi pet glavnih razloga za zabavljanje sa muškarcima u 20-im godinama, piše "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Lucky

    26. januar 2024. | 02:43

    Imam 55 i pitam se ako je ovo tacno,da li su ti mladi momci tolikoli pacenici? Ni foto sop ne moze da joj sakrije silne nedostatke koje ima.Te velike grudi kad im skine sve sto ih kolko tolko drzi ,padnu na butine.To da ona voli mlade ne cudi me ali,daladi vole nju,to me bas cudi! Licno s ovom bio ne bi ni na pustom ostrvu.

    Podelite komentar

  • Bogdan

    27. januar 2024. | 01:01

    Vezbaju momci.

    Podelite komentar

  • deda Mile

    27. januar 2024. | 13:20

    Matematika je jedna od fundamentalnih nauka i ona kaže: 20 u 56 ide dva do tri puta.

    Podelite komentar