• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Brat blizanac je spavao sa mojom suprugom i sada ne znam da li je sin moj": Slomljen zbog izdaje traži pomoć

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svoju bol podelio je na internetu sa strancima

  • 0
trudnica, bračni par Foto: Shutterstock

Jedan čovek je svoju razorenost i bol zbog ljubavnog zapleta podelio anonimno na društvenim mrežama, nadajući se da će utehu dobiti od stranaca sa interneta.

Naime, u svojoj ispovesti na "Reditu", opisao je kako se njegov brak iznenada zakomplikovao. Saznao je da mu je žena spavala sa bratom blizancem, a stvar je postala još komplikovanija kada je saznao da mu je supruga trudna i sad je pitanje da li je njegovo dete.

Objasnio je da je između njega i njegovog 23-godišnjeg brata oduvek postojala blaga konkurencija, ali nikada nije pomislio da će tu energiju uneti u svoj odnos sa sadašnjom suprugom. Kako piše, pre nekoliko noći je sa suprugom otvorio flašu vina, ali kako je vreme odmicalo, počeli su da se svađaju.

- Razmenili smo reči koje nikada ne bismo uputili jedno drugom. I ja sam rekao nešto na šta nisam ponosan. Ali, onda je ona rekla kako je spavala sa mojim batom i da je pitanje da li je sin uopšte moj. Mislio sam da je ona ljubav mog života - naveo je, prenosi "Mirror.co.uk"

U celu priču je uveo čitaoce pričom kako su se upoznali. Vezu su započeli još kao studenti, ali tako što ga je njegov brat blizanac upoznao sa njom na jednoj zabavi. Brat i ona su bili najbolji prijatelji u to vreme.

Preljuba Foto:Shutterstock

- Ali pretpostavljam da je istinito ono da muškarci i žene ne mogu da budu prijatelji, a da intimnost ne umeša prste. Posle univerziteta, uselili smo se i živeli zajedno pet godina. Brat i ja potičemo iz religiozne porodice, tako da deca van braka je veliko "ne". Saznali smo otprilike u to vreme da je trudna i brzo smo se venčali. Bila je to mala i veoma lepa ceremonija.

Kada se izdešavala ova svađa, bio sam veoma izgubljen nakon toga što mi je rečeno. Razmišljao sam o tome da li bi DNK pokazao istinu ili ne, a bratu i ženi se nisam javljao. Majka me je takođe molila da se javim njima, ali ne mogu da skupim hrabrosti. Osećam se izgubljeno i bezvredno, ne znam šta sam uradio da bih tako nešto zaslužio. Kako da se postavim sad? - upitao je čitaoce.

U komentarima su ljudi bili zgroženi. Mnogi su pisali da se preko ovoga ne prelazi, jer je brak uništen zbog njih, bilo da je dete njegovo ili ne.

- Čak i da je rekla te stvari u žaru trenutka, bilo je to zvono koje se ne može otkačiti i uvek će ti biti negde na umu. Uvek će ti biti u pozadini. Da sam to bio ja, a ja sam takođe blizanac, nikada ne bih mogao da prebolim tako nešto. Nisi uradio ništa loše, ustani i nastavi sa svojim životom. Objasni mami šta se desilo i kako se osećaš u vezi ove izdaje - navodi on.

- Nisam siguran zašto biste ostali sa svojom ženom ili razgovarali sa svojim bratom ikada više, ali kao identični blizanci, mislim da DNK test neće biti važan. Samo da se uverite da nema nekog trećeg u priči, ipak ga uradi - pisalo je u još jenom komentaru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zvaću mamu da proverim, to je sramota ne znati: Koje je bilo devojačko prezime vaše bake po majci?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle