• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zarežao mi je u facu na prvom sastanku, a posle mi je pripala muka od njegovog ponašanja

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je ona pobednica loših dejtova?

  • 0

Zamislite najgori prvi ljubavni sastanak, šta je najgore što zamišljate da se dešava? Šta god to bilo, devojka po imenu Bet je podelila svoje iskustvo koji je proživela na prvom sastanku, a koji su mnogi rangirali kao "najgori ".

Naime, Bet je na društvenim mrežama postavila snimak u kom, vrlo srčano, prepričava iskustvo sa nezaboravnog dejta, koji će dugo još pamtiti.

Kako prepričava, sve je bilo dobro. Anonimni gospodin je izabrao restoran za sastanak, a tik pred sastanak je dobila poziv, koji ju je vrlo iznenadio.

- Pozvao me je i besneo što je sve zauzeto u restoranu. Psovao je i žalio se dobrih nekoliko minuta. Nije mi bilo jasno, jer je on taj koji je birao restoran. U tom momentu sam već stigla ispred i rekla sam mu da je sve u redu i da imamo vremena da nađemo neku drugu lokaciju. Konačno je i on stigao. Prilazio mi je i na nekoliko koraka od mene je počeo da urla i reži meni u lice.  Zgrozila sam se, a onda me je zagrlio kao da sam ljubav njegovog života koju nije video tri meseca. Užasan početak večeri, užasan! - govori ona, prenosi "TheSun".

Nekoliko puta je pokušao da je drži za ruku, ali se ona uporno izmicala. Kako navodi, večera je bila najneprijatnija koju je ikada imala. U kupatilo je "bežala" čak dva puta, samo da bi se malo "oporavila" od neprijatnosti.

Stigao je račun od 127 dolara, koji je Bet želela da podeli, ali je on insistirao da plati. I to je tako prošlo.

Ubrzo je Bet rekla kako je vreme da krene kući, ali ju je uhvatio za ruku i nije želeo da je pusti.

@thelifeofbethchronicles What’s your worst first date? This is the *short* version of mine. #thelifeofbeth #datinginyour20s ♬ original sound - TheLifeOfBeth™️

- Iako sam mu govorila da me pusti i to na vrlo grub način, on mi je rekao kako to "nije opcija" i stegao mi ruku još jače. Iako je bio moje visine, o kojoj je naravno slagao, jasno vam je zašto sam počela da se plašim. Postao je ljut. Držala sam ga za ruku i verujte, htela sam da povratim. Šetali smo tražeći njegov auto, jer je zaboravio gde je parkirao. Pomislila sam da je pijan ili da je koristio neke supstance. To sam ga i pitala. Odmah sam dobila odgovor: "Možda sam popio previše pre našeg viđenja, jer sam bio baš nervozan". I, šta je trebalo da uradim tad? Počeo je da se izvinjava zbog toga što je pijan, a samo iz sažaljenja sam mu pomogla da nađe auto, iako je pre toga od besa počeo da udara stubove po ulici i da urla. Tada sam, zarad svoje bezbednosti, izvadila telefon i počela da snimam - opisuje Bet.

Obezbeđenje je ubrzo naišlo zajedno sa policijom i rešili su da se oni pobrinu da sigurno stigne kući. On je vikao: "Nećeš me nazvati, zar ne? Više se nećemo nikada videti", ali Bet je prestala da reaguje i samo pošla svojim putem. Naravno, odmah ga je blokirala na društvenim mrežama kao i u pozivima.

- Zbog ovoga ne izlazimo sa praznim telefonima i bez sopstvenog automobila ili načina da se vratimo kući - zaključuje Bet.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle