• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok je ona bila na jogi, dečko je "igrao golf": Devojka preko poznate aplikacije saznala za njegovo neverstvo

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostala je slomljenog srca

  • 0

Prateći trendove kako u realnom životu, tako i u virtuelnom svetu, tako je i devojka koja se na TikTok-u potpisuje kao "dory34377" rešila da instalira jednu aplikaciju za kojom su mnogi poludeli.

Ona je priznala da je preuzela aplikaciju po imenu "Howbout" i počela je da je popunjava svojim aktivnostima pošto cilj aplikacije i jeste bolja organizovanost. Istu aplikaciju počeo je da koristi i njen dečko, ali je ubrzo došlo do problema. Interesantno, on je u prvom trenutku odbio da se njoj priključi.

Ova devojka je na svom profilu na TikTok-u podelila fotografiju obaveza i aktivnosti iz kalendara za februar mesec, označavajući njene obaveze ružičastom bojom, a njegove plavom. Na primer, baš dok je ona na času joge, njen dečko ima druge planove - da igra golf. Tada je shvatila da je vara.

- Želela sam ovu aplikaciju za zajednički kalendar jer su svi njome oduševljeni. Međutim, kada je pristao da učestvuje, i uneo svoje obaveze, jedna od zanimljivh bila je golf. Začuđena sam jer on ne igra golf - rekla je ova devojka, prenosi "The Sun".

@dory34377 It wasnt golf. #sharedcalendarapp #cheater #exboyfriend #storytime #breakup ♬ original sound - dory🍤

Potvrdila je da on ne igra golf, već je kućni tip osobe, sedi u sobi i igra igrice. Zato je njoj bilo čudno otkud se zanima za ovaj sport. Nažalost, došla je do zapanjujuće istine - vara je sa drugom devojkom.

- Ova aplikacija mi je ugradila seme sumnje i sada sam rekla sebi da moram da dođem do njegovog telefona zarad mira u mojoj glavi - rekla je ova devojka.

Uspela je da uđe u njegov telefon dok on spava i pogodite šta je otkrila - saznala je da nije igrao golf, već je "izigrao nju" sa nekim drugim. Za kratko vreme je njeno jadanje na TikTok-u pobralo veliki broj pratilaca - za dva dana pogledalo ga je preko 71.000 ljudi.

Ispod snimka su ostavljali komentare podrške ovoj ženi, užasnuti ponašanjem njenog dečka.

"Devojko, mnogo mi je žao što prolaziš kroz ovo", "Kakva je on grozna osoba", "Srce mi se slama kad vidim vaše planove i kako je on to sve smislio", "Vi zaslužujete mnogo bolju osobu" i slični komentari se mogu pročitati.

Šta biste vi poručili ovoj devojci?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle