• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Moj kolega je izlazio sa tri žene iz kancelarije pre nego što smo se zaljubili: U braku smo skoro 25 godina

O. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ispovest žene koja je mislila da je on neko "sa kim ne želi da se meša"

  • 0
Muškarac i žena Foto: Shutterstock

​Godine 1995. zaposlila sam se kao urednik u blizini Denvera. Kada sam prvi put upoznala svog novog kolegu, Kventa - visokog momka sa naočarima - mislila sam da je sladak.

Ali imala sam dečka, a Kvent je samo nekoliko meseci bio razveden od žene koju je upoznao u kancelariji. Sećam se da sam pomislila: „To zvuči neuredno. Ne neko sa kim bih želela da se mešam."

Odnos ukorenjen u prijateljstvu

Moji saradnici su bili bliska grupa. Nekoliko nas u dvadesetim godinama bi se družilo van posla, uglavnom tokom srećnih sati i na zabavnim izletima vikendom po Denveru. Na ovim izletima sa, i upoznala Kventa, nadzornika odeljenja za proizvodnju.

Cenila sam njegovu opuštenu prirodu, njegovu radnu etiku i njegovu promišljenost. Pretpostavljam da nije trebalo da se iznenadim kada je Kvent na kraju počeo da izlazi sa nekim novim u našem društvenom krugu. Postali su dovoljno ozbiljni da zajedno otputuju u Australiju.

Nisam zavidela na onome što je zvučalo kao ludo romantično putovanje, iako sam do tada raskinula sa svojim dečkom i bila definitivno sama. Na kraju krajeva, Kvent i ja smo bili prijatelji; družili bismo se i razgovarali o našim životima i našim porodicama.

Onda se nešto promenilo u našem prijateljstvu

Kvent je bio velikodušan momak koji mi je pomogao da pokupim svoj novi nameštaj kada sam tražio da pozajmim njegov kamion. Super zgodan, shvatio bi šta nije u redu sa mojom kuhinjskom slavinom kada bi čovek za održavanje stana rekao da nema šta da se popravi.

Prekidač se okrenuo kada sam imala težak dan u kancelariji. Bila sam uznemirena zbog nečega što mi nije pošlo za rukom, pa sam posle posla krenula u teretanu.

Veza, jaka veza, muškarac i žena Foto: Shutterstock

Kada sam te noći stigala kući, pronašla sam dve krigle sladoleda "Ben & Jerri" na svom pragu i poruku od Kventa:

„Nisam bio ni blizu tvog komšiluka, ali mislio sam da bi te ovo moglo razveseliti.“

Skijaški izlet učvrstio je našu romansu

Avaj, slučajno sam izlazila sa dva različita momka, a Kvent se viđao sa nekim novim na poslu (da, bio je na kancelariji broj tri). Međutim, romansa nam nije bila na kartama sve do Dana zaljubljenih 1997.

„Baš kao prijatelji“, planirali smo vikend skijanje u Brekenridžu sa koleginicom i njenim mužem. Kvent i ja smo se vozili zajedno, a on me je pokupio sa balonom za Dan zaljubljenih u ruci. Te noći, kada me je zagrlio za laku noć pre nego što je krenuo u naše odvojene sobe, jedno od nas - ne sećam se ko - nagnuo se za poljubac.

Nije samo broj piva koje smo popili uveče učinio da se soba zavrti.

Bila sam zabrinut šta će kancelarija misliti

Jasno je da smo se romantično zainteresovali jedno za drugo. Ali bila sam nervozna zbog nastavljanja veze.

Pitala sam se o njegovom motivu: da li je iskreno želeo da bude sa mnom, ili je samo bio spreman da izađe sa četvrtom devojkom u kancelariji? Takođe, da li sam želela da budem ta četvrta devojka? Ako raskinemo, da li bi naši prijatelji sa posla morali da zauzmu stranu? Da li bi neko od nas morao da napusti posao koji je voleo?

Osećala sam se kao da sam pokušavala da sakrijem našu vezu od naših prijatelja iz kancelarije. Ponekad smo Kvent i ja petljali oko naših planova za vikend kada smo želeli da se družimo zajedno i da shvatimo svoja osećanja.

brak burme Foto: Shutterstock

Sve je na kraju uspelo

Na kraju, utišala sam „šta ako“ u svojoj glavi, a Kvent i ja smo došli čisti do kancelarijske ekipe. Tog aprila smo zajedno kampovali u Moabu. Do sredine maja, on je zvanično bio moj dečko. Pred kraj godine, krenuli smo na putovanje na Havaje za novčić kompanije.

Bili smo vereni 1998. a sledeće godine smo se venčali u planinama Kolorado, gde je on odrastao i gde danas živimo. Sada, 2024. nismo samo srećni praznih gnezda koja smo podigli za svoje dvoje dece i još uvek volimo da putujemo, već smo proslavili godišnjicu srebrnog venčanja.

Ponekad se pitam zašto nismo mogli da ubrzamo 18 meseci između našeg prvog susreta i zaljubljivanja da bismo brže došli do dobrih stvari. Ali možda smo morali da prođemo kroz zabavljanje sa drugim ljudima da bismo shvatili da nam je suđeno da budemo zajedno. Da smo požurili vezu, možda ne bismo bili spremni da pronađemo svoju zauvek osobu, piše "Businessinsider.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle