• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledala je u kofer svog muža i znala da je vara: Njegova druga porodica sve vreme živela 5 kilometara dalje

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spavala je te noći na sofi i sledećeg jutra, nakon što su bliznakinje otišle ​​u školu, Karen ga je suočila sa fotografijom, pitajući ga zašto je u njegovom koferu

  • 0
kofer Foto: Shutterstock

Nema sumnje u to da otkriće da je vaš partner bio neveran može biti katastrofalno, a od ove vrste izdaje može biti još teže oporaviti se ako sa njim delite decu.

Nikada niste spremni da saznate ovako nešto, bilo da je to da vidite svojim očima, da vam neko kaže ili da pronađete tragove.

Karen je mislila da ima idealnu porodicu i da je iza nje pet uspešnih godina braka, da je u harmoničnoj ljubavi sa svojim mužem Markom. Ipak, njegov posao je bio takav da je često morao da putuje iz Perta (Australija) u druge države, čak i kada su im se rodile bliznakinje. Kada su one malo porasle, putovanja su postala učestalija, kako je Mark objasnio.

Nakon jednog određenog putovanja, Mark je stigao kući iscrpljen i otišao je pravo u krevet, ali je Karen ostala budna da obavi nekoliko poslova po kući. Primetila je da je njen muž ostavio svoj kofer netaknut, pa je odlučila da mu ga raspakuje i baci sve što je bilo za pranje u mašinu za veš.

U koferu je našla mali ram sa fotografijom žene u srednjim 30-im i dečakom od oko 18 meseci. Misleći isprva da je greškom pokupio pogrešan kofer, srce joj se slomilo kada je proverila ostale stvari i otkrila da su njegove.

Spavala je te noći na sofi i sledećeg jutra, nakon što su bliznakinje otišle ​​u školu, Karen ga je suočila sa fotografijom, pitajući ga zašto je u njegovom koferu.

kofer Foto: Shutterstock

- Gledao me je nekoliko sekundi bez govora, a onda je samo stavio lice u ruke i rekao: 'Tako mi je žao. Znao sam da ćeš jednog dana saznati, plašio sam se ovog trenutka".

- Nastavio je da objašnjava da je imao aferu sa ženom na fotografiji, a ona je zatrudnela i sada ima sina. Nisam mogla da prestanem da plačem, govorila sam stvari poput: "Kako si mogao meni i devojkama ovo da uradiš?". Rekao mi je da nikada nije prestao da me voli, samo se doveo u situaciju iz koje nije mogao da se izvuče.

Ali to nije bilo sve, usledio je još jedan šok. Karen je pretpostavila da njegova druga porodica živi u jednoj od zemalja u koje je putovao zbog posla, međutim, ispostavilo se da su druga žena i sin sve vreme živeli samo pet kilometara dalje.

On je ubeđivao da druga porodica zna za Karen i bliznakinje, ali Karen mu nije trenutka poverovala. Vrlo brzo se razvela znajući da će on odmah potrčati svojoj drugoj porodici, kako piše "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najdugovečnija fudbalska "sapunica" na svetu: Od preljube do braka, sada na ivici razvoda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle